Гвінет Пелтроу дозволила колишньому одружитися з Дакотою Джонсон: п’ятдесят перший відтінок сірого

Стало відомо, що 47-річний рок-музикант Кріс Мартін зробив пропозицію зірці фільму «П’ятдесят відтінків сірого», 34-річній актрисі Дакоті Джонсон. Мало того, музикант отримав благословення колишньої дружини Гвінет Пелтроу та їхніх дітей Еппл та Мозес. Артисти тримали все в секреті відтоді, як у 2017 році вони розпочали свої стосунки.

Джерело, близьке до пари, повідомило виданню The Mirror про те, що Кріс Мартін зробив пропозицію Дакоті ще в жовтні 2023 року, після дня народження актриси:

«Пара нещодавно побралася і зберегла цю новину в таємниці. Але тепер вони відкрито говорять про це у своїх колах. Вони були закохані один в одного з першого дня, тому наступний крок був неминучим. Вони не поспішають планувати весілля, а просто насолоджуються офіційним визнанням своїх зобов’язань».

Кріс Мартін та Дакота Джонсон

Кріс Мартін та Дакота Джонсон

З’ясувалося, що колишня дружина музиканта Гвінет Пелтроу схвалила цей шлюб. Кріс спеціально зустрівся з Гвінет і попросив у неї благословення. Актриса з радістю погодилася, адже, як відомо, у Пелтроу та Джонсон чудові стосунки. Вони разом подорожують та відвідують різноманітні заходи. Саме Гвінет помирила Дакоту та Кріса у 2019-му році, після того, як вони ненадовго розлучилися.

Гвінет Пелтроу

Гвінет Пелтроу

Дакоті також вдалося завоювати щиру любов дітей Мартіна та Пелтроу Еппл та Мозеса: вони з радістю проводять час із мачухою, їздять з нею на канікули та ходять один до одного в гості.

«Я люблю її. Знаю, для когось може це здатися дивним, але вона класна. І я щаслива, що мої діти також люблять та поважають її», – зізналася Гвінет Пелтроу в одному з інтерв’ю.

Мої діти люблять і поважають Дакоту

Мої діти люблять і поважають Дакоту

Про свої стосунки з дітьми майбутнього чоловіка Джонсон розповіла лише нещодавно. Вона також поділилася, що готова до материнства:

«Я люблю цих дітей, начебто від цього залежить моє життя. З усього серця. Як я ставлюся до материнства? Я відкрита для цього. Я перебуваю у стосунках, у яких мені справді хочеться випробувати все, що може запропонувати життя».

Пелтроу та Джонсон

Пелтроу та Джонсон

Нещодавно Дакота Джонсон відвідала захід HOPE Luncheon, присвячений боротьбі з ментальними розладами. Актриса отримала нагороду за значний внесок у боротьбу з депресією. Вона зізналася, що страждає на депресію з 15 років, і розповіла, що поруч із Крісом Мартіном навчилася справлятися з нападами депресивних станів і виходити з них.

Дакота Джонсон на HOPE Luncheon

Дакота Джонсон на HOPE Luncheon

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *