Гайді Клум та Софія Вергара викликали фурор на червоній доріжці

50-річна німецька топмодель та 51-річна американська актриса з колумбійським корінням увійшли до складу журі 19-го сезону шоу America’s Got Talent. Вони з’явилися на прем’єрі, яка відбулася у Pasadena Civic Auditorium у Каліфорнії. Гайді та Софія ніби суперничали між собою, хто виявиться наймоднішою на традиційній червоній килимовій доріжці.

Клум вибрала сукню насиченого оливкового кольору в підлогу з драпіруванням на грудях та з боків. Облягаюче вбрання підкреслило її точену фігуру. Образ доповнили витончені золоті човники на шпильці. З прикрас знаменита манекенниця одягла лаконічні золоті сережки, кілька масивних каблучок і широкий браслет із жовтого металу на одне зап’ястя.

Гайді Клум

Гайді Клум

Гайді зробили гламурний вечірній макіяж із димчастими тінями, стрілками, персиковими рум’янами та помадою нюдового відтінку. Її довге світле волосся поклали у кучеряві голлівудські локони та залишили їх струмувати по плечах.

Софія мала не менш приголомшливий вигляд в чорному топі-корсеті під крокодилячу шкіру з рожевими вставками. Верх з оголеними плечима доповнили відповідні штани-палаццо із заниженою талією. Зірка також візуально подовжила ноги за допомогою туфель на шпильці.

Софія Вергара

Софія Вергара

Софія Вергара продемонструвала розкіш спекотної колумбійської жінки при виборі прикрас. Вона одягла сережки-кільця із золота, кілька масивних каблучок та важкі браслети на кожній руці. Зірка серіалу «Американська сімейка» також продемонструвала бездоганний макіяж із густим шаром рум’ян та помадою винного відтінку.

Гайді Клум є членом журі America’s Got Talent з 2011 року. Софія приєдналася до популярного шоу як суддя у 15-му сезоні, прем’єра якого відбулася у 2020 році. Крім моделі та акторки, до суддівської колегії нині входять Хоуї Мандел та Саймон Ковелл, вони також з’явилися на каліфорнійській прем’єрі проєкту. Хоуї зайнятий на шоу найдовше, після того, як замінив Девіда Хассельхоффа у 2010 році. Саймон дебютував на проєкті з 2016 року. Перший випуск сезону відбудеться 28 травня 2024 року.

Хоуї Мандел

Хоуї Мандел

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *