Дурні заголовки: дружина хворого Брюса Вілліса смертельно образилася

У лютому 2023-го, сім’я «міцного горішка» Брюса Вілліса оприлюднила невтішний діагноз – 68-річний актор хворий на афазію та лобно-скроневу деменцію. Брюс більше не може читати сценарії й зніматися в кіно, і в основному в пресі пишуть про його прогресуючу хворобу. Останні заголовки таблоїдів свідчать, що в житті Вілліса «більше немає радості», але його дружина Емма Хемінг, яка часто інформує прихильників про стан актора, рішуче заперечує цю інформацію. Нещодавно вона опублікувала широке відеозвернення в соцмережах.

Колишня модель зазначила, що нейрокогнітивні захворювання у всіх протікають по-різному.

«Заголовки в основному свідчать, що мій чоловік більше не відчуває радості – тепер я можу просто сказати вам, що це далеко від істини. Я хочу звернутися до тих, хто пише ці дурні заголовки – перестаньте лякати людей», – обурилася Емма.

Брюс Вілліс

Брюс Вілліс

Дружина Вілліса глибоко поринула в питання, коли в актора діагностували хворобу, яка вважається невиліковною. Хемінг намагається розвінчати міфи та стереотипи, пов’язані з деменцією.

«Ви змушуєте людей думати, що як тільки їм поставлять діагноз якогось нейрокогнітивного захворювання, то вони такі: “Все скінчено, збираймось, тут більше нема чого дивитися, ми закінчили”. Ні, все зовсім не так», – висловилася власниця оздоровчої організації Make Time Wellness.

У Емми та Брюса дві доньки – 11-річна Мейбл Рей та 9-річна Евелін. У актора також є три дорослі дочки від шлюбу з Демі Мур. Для їхньої родини діагноз став болючим ударом, але вони навчилися жити з цим.

«Мій досвід показує, що дві речі можуть бути правдою та існувати одночасно – горе і глибоке кохання, смуток і глибокий зв’язок, травма і стійкість», – зазначила колишня модель.

Хемінг та Вілліс у 2019 році

Хемінг та Вілліс у 2019 році

Хемінг зізналася, що їй довелося пройти велику і важку дорогу, перш ніж повністю прийняти діагноз чоловіка.

«Мені довелося зі шкіри геть лізти, щоб опинитися тут, але як тільки я опинилася в цій точці, життя справді почало наповнюватися змістом, і в мене з’явилося справжнє відчуття мети. У цій історії так багато краси та душевності», – цитує Daily Mail дружину актора.

Насамкінець Емма порадила людям постаратися знайти час, щоб належним чином розібратися в особливостях нейрокогнітивних захворювань.

«Партнерам із догляду теж доводиться нелегко. Ці заголовки, які малюють цю постійну приречену та похмуру картину деменції, шкідливі для них, оскільки вони намагаються створити навколо себе групу підтримки, або можуть вплинути на людину, яка хоче допомогти», – додала Хемінг.

Хвороби протікають у всіх по-різному

Хвороби протікають у всіх по-різному

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *