Довге волосся, підбори, прозорі сукні: 15-річний син Наомі Воттс загрався у дівчинку

У грудні 2023 року молодшому синові Наомі Воттс та актора Лієва Шрайбера виповнилося 15 років. З раннього дитинства Семюел Кай вважає себе дівчинкою, яка з’явилася на світ у тілі хлопчика. Заручившись підтримкою батьків, які повністю розділяють самовизначення хлопчика, Кай почав експериментувати зі своєю зовнішністю: відростив довге волосся, почав носити переважно рожевий колір, спідниці, сукні та інші жіночі речі.

У період дорослішання Семюел Кай всерйоз захопився макіяжем та манікюром. У цьому починанні 55-річна Наомі Воттс теж підтримала хлопчика: вона неодноразово зізнавалася, що їй абсолютно чужі будь-які гендерні стереотипи.

У період дорослішання Кай захопився макіяжем

У період дорослішання Кай захопився макіяжем

У багатьох такі підходи до виховання викликають подив і страх. Кая неодноразово порівнювали з дочкою Бреда Пітта та Анджеліни Джолі Шайло, яка з дитинства просила називати її Джоном. Але, на думку користувачів Мережі, Шайло завжди була схожа на дівчинку, яка заплуталася в собі та переживає серйозну внутрішню кризу.

У Наомі Воттс є не лише діти, а й собаки

У Наомі Воттс є не лише діти, а й собаки

Ситуація з Каєм при цьому викликає безліч запитань: відомо, що хлопчик не може з’явитися на вулиці без макіяжу, бо боїться, що хтось помітить, що він не дівчина. І це при тому, що йому нещодавно виповнилося лише 15 років.

Хлопчик не може з'явитися на вулиці без макіяжу

Хлопчик не може з’явитися на вулиці без макіяжу

Коли син Наомі Воттс був молодшим, багатьом здавалося, що хлопчик переросте своє захоплення всім жіночим та фемінним. Але цього не відбувається: навпаки, згодом образи Кая стають дедалі сміливішими та розкутішими.

Нещодавно актриса разом із Каєм відвідали один із заходів Нью-Йоркського тижня моди. По знімках папараці ясно, що хлопчик насолоджується своїм станом та гламурною обстановкою модного показу. Син актриси одягнув темну довгу сукню, підбори, зробив яскравий макіяж та охоче посміхався фотографам.

На Тижні моди у Нью-Йорку

На Тижні моди у Нью-Йорку

Це не перший світський вихід Семюеля Кая: до цього він відвідував прем’єри зі своїми батьками. Примітно, що у старшого сина Наомі та Лієва, 16-річного Александра, немає жодного потягу до публічного життя. Хлопчик живе спокійним життям, не заперечує свій гендер і ретельно уникає об’єктивів папараці.

Акторка з синами Каєм (ліворуч) та Александром

Акторка з синами Каєм (ліворуч) та Александром

Відомо, що Кая батьки не називають сином вже кілька років. Натомість вони використовують універсальні слова, які підходять обом статям, або фразу «молодша дитина».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *