Довелося брехати: блогерка-мільйонниця Верба розповіла, як ховала вагітність від підписників

Відома українська блогерка Юлія Верба, яка нещодавно зізналася, що чекає первістка, розповіла, як проходить її вагітність. Зараз вона вже на шостому місяці, а перший триместр минув дуже складно. А це блогерці довелося дурити підписників, щоб вони не помітили змін.

Про це сама Верба розповіла у Stories на своїй сторінці в Instagram. За її словами, блогерці вдалося на довгий час приховати свій стан вагітності: фото з животиком не публікувалися, а зміни у фігурі вона ховала під одягом. Щобільше, за перші місяці Верба майже не набрала вагу, тому навіть на третьому місяці було важко помітити живіт.

Довелося брехати: блогерка-мільйонниця Верба розповіла, як ховала вагітність від підписників 1

Саме в цей час у Верби почався сильний токсикоз. Вона нічого не могла їсти та втратила чотири кілограми. Токсикоз загострився, коли Верба вирішила здійснити подорож на круїзному лайнері – у березні цього року.

Блогерка розповіла, що її нудило по 20 разів на дню. Токсикоз був такий, що це вже стало небезпечно – через сильне зневоднення організму. Тому довелося вмикати фантазію та розповідати підписникам “казки” про нібито морську хворобу.

Довелося брехати: блогерка-мільйонниця Верба розповіла, як ховала вагітність від підписників 2

Хто батько дитини блогерки

Обранця Юлії та батька її майбутньої дитини звати Костянтин Золотухін, він є відомою фігурою у Львові. Раніше він уже був одружений, розлучився з колишньою дружиною у травні 2021 року. Костянтин має доньку від попереднього шлюбу. Крім того, він перебував у СІЗО за шахрайство – продаж китайської техніки як оригінальної Apple.

Про початок стосунків з Костянтином Юля розповіла на початку липня 2023 року, блогерка тримала це в таємниці. Уже 1 жовтня того ж року він зробив блогерці пропозицію, хоча весілля вони не організували.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *