До обов’язків ще не приступила, але протоколи вже порушила: чим зараз займається Кейт Міддлтон

Дружина принца Вільяма 22 березня 2024 року оприлюднила емоційне відео, в якому зізналася, що у неї діагностували онкологічне захворювання. З того часу Кенсінгтонський палац щодня отримує сотні листівок та листів, у яких люди висловлюють підтримку Кейт Міддлтон. Крім того, інші працюючі члени британської королівської родини під час публічних заходів отримували послання для онкохворої принцеси Уельської та передавали їх.

На деякі з повідомлень королівська особа вирішила відповісти листами подяки. Коротка записка прикрашена фірмовим бланком палацу у верхній частині.

«Дякую за ваші добрі побажання Її Королівській високості принцесі Уельській», – йдеться на початку послання. Далі йде вже особиста приписка від дружини спадкоємця престолу. «Я дуже ціную ваш продуманий жест», – додала від себе Кейт.

Члени королівської сім’ї зазвичай розсилають листівки з особливих випадків, таких як дні народження та Різдво, коли вони отримують кореспонденцію від королівських фанатів. Кенсингтонський палац уперше випустив таке послання, пов’язане з медичними проблемами представника монархії. Крім того, Кейт Міддлтон порушила ще одну давню традицію королівської родини. Зазвичай листівка супроводжується відповідною фотографією, цього разу вона залишилася порожньою.

Кейт Міддлтон порушила давню традицію

Кейт Міддлтон порушила давню традицію

Нещодавно британка Алекс Марі отримала послання від принцеси Уельської. Виявилося, що вона вирішила підтримати Кейт ще до шокувального діагнозу, коли дізналася, що дружина спадкоємця престолу перенесла операцію на черевній порожнині.

«Ще у січні, коли нам повідомили, що принцеса Уельська перенесла операцію, я відправила їй листівку з фотографією своєї сім’ї та найщирішими побажаннями одужання. У відповідь я отримала це чудове визнання, і я можу чесно сказати, що дорожитиму їм все своє життя. Мій чоловік думав, що йому доведеться одягати костюм для вечірки в саду, коли побачив конверт із Кенсінгтонського палацу. Але він, як і я, вражений отриманням цієї красивої й дуже цінної листівки. Ми продовжуємо молитися за лікування нашої прекрасної принцеси Уельської», – розповіла Алекс.

Британці бажають Кейт одужання

Британці бажають Кейт одужання

Повернення принцеси

Королівський біограф Кемерон Вокер заявив, що принцеса Уельська переглянула свій робочий графік до кінця 2024 року. Вона вирішила бути присутньою на певних заходах, але тільки якщо їй дозволить здоров’я, і лікарі дадуть на це своє схвалення.

«Кейт може відвідувати певні заходи, якщо в неї будуть для цього сили. Зараз вона проходить профілактичну хімієтерапію. Я чую від близьких принцеси Уельської, що вона може бути присутня на важливих і великих подіях, якщо відчує до цього бажання», – зазначив Кемерон.

Кейт може відвідувати певні заходи

Кейт може відвідувати певні заходи

Втім, королівська особа вирішила поки що не поспішати з публічними заходами. У колишньому графіку Кейт Міддлтон не працюватиме доти, доки не переконається, що поборола онкологічне захворювання, і загрози для її життя більше немає.

«Щодо повернення до повномасштабних громадських обов’язків як член королівської сім’ї, який працює повний робочий день, це відкладається ще на якийсь час. Але, можливо, ми побачимо принцесу в якийсь момент цього літа. Але, відверто кажучи, це залежить від того, як пройде її лікування», – заявив Уокер в ефірі програми GB News.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *