Давай вже без одягу. Груди всі й так побачили: фото Ксенії Мішиної розкочегарили мережу

Акторка, а з недавнього часу і телеведуча Ксенія Мішина має у своєму Instagram понад мільйон підписників. Багато хто з них висловлює компліменти у бік 33-річної зіркової уродженки тимчасово окупованого Севастополя. І є за що – Мішина не раз публікувала відверті знімки з численних фотосесій, на деяких з яких видно “сталевий” прес знаменитості.

І не дивно – Ксенія чимало часу приділяє спорту та фізичним навантаженням. А під час новорічного відпочинку в Азії дала інтерв’ю своєму коучу, наставнику Сергію Пилкевичу, з яким їй приписали роман. До речі, останнє відверте фото Мішиної саме з чоловічою рукою.

Одне з найпопулярніших фото Ксенії за останній час

Одне з найпопулярніших фото Ксенії за останній час

Татуйована рука прикриває оголені груди акторки. Деяким користувачам соцмережі спочатку здалося, що це величезний пітон. Ті ж хто розгледів чоловіка, подумали, що це Сергій Пилкевич, який вже тривалий час живе в Азії. Втім, такого тату в нього не має. Сама ж Мішина не розсекретила компаньйона по фотосесії. Втім під фотографією користувачі соцмереж залишили чимало компліментів.

  • Ого, дуже чарівно. Сексі-шмексі! Ксенія – ти королева краси.
  • Давай вже без одягу. Груди вже всі й так побачили. Так буде набагато глибше.
  • Вау, ще такої фотосесії я не памʼятаю. Дуже круто.
  • Це не тіло, а просто мрія.
  • Ксю, ти ж знаєш що з 10 – 100.

Втім, інколи Ксенії дістається “на горіхи” за подібні відверті фотографії. Деякі користувачі соцмереж пишуть Мішиній, мовляв, виставляти подібний контент під час війни – не на часі. Акторка їх не видаляє, але й і не відповідає.

Мішина часто фотографується

Мішина часто фотографується

Ксенія примірює багато образів

Ксенія примірює багато образів

За останні пів року Мішина публікувала фотографії та відео в купальниках на різних курортах світу. Акторка відвідала, як мінімум, Об’єднані Арабські Емірати, Таїланд, Індонезію. З кожної мандрівки Ксенія викладала контент, в якому не приховувала свою відмінну фізичну форму та засмагу.

Акторка відпочиває в Азії на новорічні свята

Акторка відпочиває в Азії на новорічні свята

Ксенія в Дубаї

Ксенія в Дубаї

Після повернення до України Мішина повернулась на знімальний майданчик розважально-пізнавального зіркового шоу “Я люблю Україну”. Її співведучими стали Юрій Ткач та Олександр Педан, який замінив шоумена Володимира. На зйомках одного з випусків Ксенія приміряла перуку-блонд, що в черговий раз підкреслило її засмагу.

Щодо фотографій, то публікації з ними набирають десятки тисяч лайків. А знімки з оголеною фотосесією та чоловічою рукою має рекордні 147 тисяч уподобань.

Мішина за лаштунками шоу

Мішина за лаштунками шоу “Я люблю Україну”

Акторка часто рекламує брендовий одяг

Акторка часто рекламує брендовий одяг

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *