Давай будемо крутити-мутити: зірка шоу МастерШеф вперше відверто про розбірки з продюсером Олі Полякової

Напередодні зірка шоу “МастерШеф” Владислав Міцкевич опинився в епіцентрі скандалу. Він заявив, що мав романтичні стосунки зі співачкою Олею Поляковою, з якою співпрацював до цього, зокрема, в телешоу “Він готує, вона керує”. Ба більше – опублікував фотографії, де вони цілуються. Полякова все спростувала, а Владислав наступного ж дня вибачився перед співачкою та її родиною.

Міцкевіч дав перше велике інтерв’ю після скандалу, в якому розповів, чи спілкується зараз з артисткою та про його конфлікти з продюсером Олі, Михайлом Ясинським. Відповідне відео з’явилось на YouTube-каналі блогера Богдана Беспалова.

За словами Міцкевича, після телешоу він пропонував Поляковій робити щось своє. Вони зняли декілька відео, на якому, наприклад, випікали паски. Влад хотів долучити спонсорів, і аби Оля розвивалась. Втім, запевняє скандальний шеф-кухар, який останнім часом перекваліфікувався в співака та блогера, це неоднозначно сприйняв Михайло Ясинський.

“Ідея була моя, зробити паски. Я завжди їй казав, Оля, давай щось мутити, тому що Ясік (продюсер співачки Михайло Ясинський. – Ред.) втикає. Де проєкти? Ясинський трошки тормозить, ну реально. 24 жовтня, те що вона збирає (щорічно Полякова дає велике шоу в Києві. – Ред.), це вже роками, тут він нічого нового не придумав. Де нові проєкти? Я казав, давай розвиватися, підтягнуться кулінарні спонсори, будемо колотити гроші. Ми розуміємо, що в країні війна, концерти і дискотеки так собі залітають, повітряні тривоги, все це важко. Давай будемо крутити-мутити за мій кеш, мої бабки. І Михайло Ясинський бачив, що в його прайві завівся інший лев. І його це так тріпало, ти просто не уявляєш, аж вуса тремтіли”.

Михайло Ясинський та Оля Полякова

Михайло Ясинський та Оля Полякова

Міцкевич наголошує, що була проєкт “Польова кухня”, втім він так і не втілився в життя. Зараз, за словами Влада, Ясинський не читає від нього повідомлення. Блогер хотів, аби залучення спонсорів йшло через його компанію, а не через Ясинського. Влад запропонував Олі працювати вдвох, на що вона відповіла відмовою. Полякова заявила, що Михайло є її бізнес-партнером. Тоді Міцкевич запропонував артистці займатися просуванням її соцмереж безкоштовно. Згодом, за словами Влада, Ясинський запропонував працювати в команді.

“Він запитав в мене, скільки я хочу? Я озвучив суму 2 тисячі доларів, а він сказав що готовий платити 50 тисяч гривень. Я говорю, ну, давай, добре. І все, я почав усім займатися. Довів TikTok Полякової до ладу, зібрав команду з її людей, трішки своїх підкинув. І почали ми все це робити”.

Але коли Міцкевіч запросив певну суму, в яку додав оренду світла, студії, оплату плати різних фахівців, Ясинський заявив, що вони про таке не домовлялися.

“Я його шлю просто, кажу, чувак, мені не потрібні гроші, все топ, пока. Він мене дзвонить, я його звісно по-пацянячому пояснив, хто він і що він. Тобто моя думка була, я не хочу її оголошувати. Але в нас з ним відбувся конфлікт на базі цього. Після цього Оля закрила це питання і крапка”.

Фотографії, які злив Влад Міцкевич, а згодом видалив

Фотографії, які злив Влад Міцкевич, а згодом видалив

Після розголосу скандалу Оля Полякова заявила – вона шкодує про те, що одразу не розгледіла натуру Міцкевича. Співачка заперечила інформацію про роман, мовляв, якби він був, то Влад злив в мережу більш пікантні фото. А таких знімків, де вона цілується з друзями, в неї чимало. На запитання Беспалова, чи спілкуються зараз Міцкевіч та Полякова, зірка шоу “МастерШеф” відповів, що ні.

“Я писав їй десь на днях, вчора, вона мене заблокувала всюди, якщо не помиляюсь. Я розумію, кожній людині потрібен час. Чи вибачити, чи не вибачити. Але мені здається, що вибачити можна все, тому що сама образа – це проблема того, кого образили. Це для мене так. Я вже другий місяць працюю з психологом, і ми пропрацьовуємо саме мої проблеми. Тримати на це образу я не бачу сенсу. Як на мене, було б розумніше зараз зкомунікувати зі мною, зробити на цьому якийсь продукт, логічно, правда? Це було б цікаво”, – підсумував Міцкевич.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *