Дантес більше нічого не напише про ТЦК: страх підкрався звідки не чекали

Через кілька тижнів після того, як набув чинності новий закон про мобілізацію (з 18 травня 2024 року), шоумен Володимир Дантес опублікував сторіз в соцмережах з ТЦК. Артист, якому 35 років, пішов оновлювати дані, а згодом почав проходити ВЛК (військову-лікарську комісію). Більше контенту на цю тему Володимир не публікував.

В новому епізоді проєкту “30+” блогерки Раміни Есхакзай артист розповів, чому він не робить цього, чи є в нього бронювання та який стан здоров’я. Про це Інформатор-Україна дізнався на YouTube-каналі RAMINA.

У спілкуванні з блогерками Раміною Есхакзай та Оленою Мандзюк Володимир підняв тему, чи слід публічним українцям висвітлювати оновлення даних в ТЦК у соцмережах. Під час бесіди співак розповів деякі деталі власного досвіду. Дантес не хоче висвітлювати в соцмережах цю тематику, бо впевнений – його звинуватять у належності до близького Офісу президенту, а людям він здаватиметься нещирим.

“Розумію, якщо напишу десь про це, мене захейтять, мовляв, заплатили гроші. А я там стою так само, вісім годин, щоб стати третім в черзі… Там насправді єдиний варіант швидко пройти взагалі все, це тільки якщо тебе привела поліція. Всі приходять і стоять декілька днів, щоб в чергу потрапити. Звісно боюсь показувати. Бо потім батька, брата, друга заберуть і скажуть: “А чого ви цих не забираєте?”. Хоча я не знаю, чи буду придатним, чи не придатним. “А, він звісно, ось ці всі зелеботи”. А я ж перший в черзі зелеботів (жартує. – Ред.). Спочатку він, а потім я”.

Шоумен Володимир Дантес. Фото: Instagram/volodymyrdantes

Шоумен Володимир Дантес. Фото: Instagram/volodymyrdantes

Також зірковий уродженець Харкова у жартівливій формі висловив обурення в бік Міністерства культури та інформаційної політики України та зізнався, чи є в нього бронювання.

“Кожен раз, коли було потрібно йти до військкомату, я йшов. В мене не має бронювання, тому що Міністерство культури, дякую за відсутність бронювання для всіх діячів культури (усміхається в камеру. – Ред.). Тільки для цирку і “Єдиного марафону” (нерозбірливо матюкається. – Ред.). Треба йти у військкомат, я йду у військкомат. Через те, що я обмежено придатний, треба заново проходити ВЛК”, – розповів Дантес.

Через що в нього обмеження – співак не розповів. Але ще до розмов про ВЛК Володимир зізнався про свій поточний стан здоров’я. Виявляється, це тільки зовнішньо шоумен має добрий вигляд.

“Мені прописали заспокійливе після туру. Моя тривожність так працює, що я сам себе заганяю, я роблю собі ще гірше. Останнім часом погано спав, навантаження, переїзди, стреси і в Ужгороді мене “вимкнуло”. Я зараз проходжу обстеження, щось з судинами, головою, тиском. Лікар сказав, що зараз інсульт помолодшав, а це близьке до мене, бо у мене батько помер від цього. Адже довкола так багато стресу. Я зовнішньо виглядаю класно, а всередині – все погано. Звертаюсь до чоловіків, знаю, що багато упереджень, але треба піклуватися про своє здоров’я”.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *