Чи треба стратити українських політиків: безжальна суперечка блогера, порнозірки, співачки та гумориста

Блогер, бізнесмен Олександр Волошин презентував випуск свого відвертого шоу “Трендсеттер”. Першими гостями стали його колишня дружина Анна Трінчер (але схоже записували ще до розлучення, бо шанувальники помітили обручки; плюс зараз колишні майже не перетинаються), порнозірка Джозефіна Джексон та блогер, гуморист Коля Заліпуха. У проєкті на камери вони обговорили серйозні теми та не оминули увагою політиків.

Зазначимо, що перед прем’єрою мама Волошина навіть висловила сумнів, чи треба запускати шоу. Скриншот її повідомлень блогер опублікував у своїх соцмережах, чим зайвий раз привернув увагу до проєкту.

Повідомлення від матері Волошина напередодні прем'єри шоу

Повідомлення від матері Волошина напередодні прем’єри шоу

Однією з тем, які обговорили блогер, співачка, порнозірка та гуморист стала: “Ввести смертну кару в політиці – за чи проти”. Першою свою позицію висловила Анна Трінчер.

“Я вважаю, що в цілому ніхто не може і не має права позбавляти життя будь-яку людину. Це негуманно, ми живемо у 21 столітті. На відміну від цього, іншу сторону якщо розглядати, політики зараз себе поводять абсолютно погано, теж негуманно. Вони пі**ять гроші, коли війна. Через це неповноцінно спонсорується фронт. Через це до нас не доходять європейські, американські кошти, які допомогли б нам прискорити нашу перемогу. Це визначається не в грошах, а смертях людей – гинуть найкращі через те, що якесь бидло жирне забирає ці гроші собі в кишеню”.

Співачка вважає, що треба посилити покарання для корупціонерів настільки, щоб людям було страшно красти гроші. Але Трінчер проти впровадження смертної кари.

Співачка Анна Трінчер

Співачка Анна Трінчер

Після її промови свій спіч почав її колишній чоловік, блогер Олександр Волошин. Він згадав про Європейський Союз та НАТО, в які ми йдемо, але цьому, зокрема, заважає рівень корупції. Водночас Заліпуха зауважив – в жодній з країн, які входять в ці союзи смертної кари не має. Волошин додав – до цього він і веде.

“Всі бачать, що в нас відкрито пі**ять гроші. І це не залежить тільки від президента. Є багато партій, на які він не має впливу. І виходить замкнуте коло… Так, негуманно вирішувати за людину, чи будеш ти її вбивати, чи ні. Але якщо ти приходиш до влади і готовий взяти на себе таку відповідальність, а я був би готовий це зробити, то я почав би з доступних кроків. Спочатку ти кажеш людині: якщо ти починаєш тирити гроші, то тобі відрізають руку. Якщо ти після цього не розумієш, тебе вішають. І таким чином до влади приходять тільки ті, хто готовий і розуміє, що він не буде брати гроші ніколи”, – заявив Волошин.

Блогер, бізнесмен Олександр Волошин

Блогер, бізнесмен Олександр Волошин

Попри радикальні методи Волошин наголошує, що в такому випадку треба підняти заробітну плату політикам, аби в них не було потреби красти гроші. Водночас порнозірка Джозефіна Джексон зауважила – що в деяких штатах США й досі є смертна кара.

“Мені здається, що якщо людина йде в політику і там існує такий закон, смертна кара, то чи буде вона туди йти взагалі, якщо в неї на меті не зробити країну кращою, а тільки сп**дити гроші, скажемо так? Я не бачу в тому логіку. Можливо це занадто жорстоко як в давні часи, коли ти говорив неправду – тобі відрізали язика, коли ти крав – тобі відрубали руку. Але це ефективно в нашій країні, мені здається. Тому що ми вже стільки речей перепробували, в нас є закони”.

Порнозірка Джозефіна Джексон

Порнозірка Джозефіна Джексон

Свою позицію висловив і гуморист Коля Заліпуха. Він вважає, що запропонована стратегія відрубати руки ні до чого не призведе, бо можна собі поставити протези.

“Я б впровадив довічне позбавлення волі без права на амністію взагалі. Сп**див бабки – довічне ув’язнення. Життя не треба позбавляти, я вважаю”.

Коля Заліпуха на новому шоу Олександра Волошина

Коля Заліпуха на новому шоу Олександра Волошина

Підсумовуючи, Трінчер додала, що якщо ввести смертну кару, то політики зможуть відправляти на страту своїх опонентів. А згодом буде ймовірність, що людина була не винна. В цілому, зірковий квартет доволі відверто обговорили це питання, яке, зазначимо, взагалі не стоїть на порядку денному в українських політиків.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *