Це вже не перша перевірка: ТЦК затримала на Хрещатику хлопця, а він виявився співаком Монатіком

Мережу облетіло відео, в якому представники поліції Києва та співробітники ТЦК зупинили чоловіка на Хрещатику. Користувачі соцмереж впізнали на ролику популярного співака Дмитра Монатіка (MONATIK). Одразу ж почали ширитися різна інформація про те, що сталося з артистом після того, як відео зупинилось.

38-річний уродженець Луцька майже миттєво відреагував на численні згадування в соцмережах. Дмитро підтвердив – на відео саме він.

“Представники ТЦК дійсно зупинили мене на Хрещатику, ввічливо спитали чи оновив дані та попросили на перевірку військовий квиток. На військовому обліку стою. Дані поновив. Це вже не перша перевірка, адже я багато їжджу між українськими містами і такі перевірки проходять постійно, як і для всіх громадян України. Після того, як перевірили дані та облік – відпустили”, – зізнався Дмитро.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dmytro Monatik (@monatik_official)

В коментарях під дописом шанувальники артиста почали активно обговорювати цю історію. Думки розділилися: хтось вважає, що до артиста якесь умовно привілейоване ставлення. Інші підтримали співака та представників ТЦК, поліції за гідний приклад спілкування.

  • Шанс, що Монатіка запакують в бус, як інших “звичайних” хлопців, дорівнює нулю.
  • Ага, ввічливо спілкувалися і відпустили, бо то зірка, а не звичайний хлоп. Нема що порівнювати, показуха.
  • Це дуже схоже на виставу. Хоча я дуже люблю творчість Монатіка. Сценка: саме по Хрещатику йде собі Діма і тут ТЦК (типу не знають хто це). Все перевірили, все гуд. А ти оновив дані? Будь як Монатік, голосуй за Монатіка.
  • На жаль, дуже багато випадків насильства з боку ТЦК, і це ганебний факт, який нікуди не подіти, із яким наша влада нічого не робить. Тим самим вбиваючи клин між ЗСУ та цивільними.
  • Боже, люди в коментах… Схоже, що вони чекають расєюшку у своїх містах та селищах, коли агряться на ТЦК, військових чи мобілізацію.
  • Дай Боже, щоб такі порядні працівники ТЦК були по всій Україні.
  • Дякую, що показуєте гарний приклад, як треба поводитися із представниками влади.

Зазначимо, що повномасштабну війну Дмитро Монатік з синами та дружиною зустрів в іспанській Барселоні, куди вони прилетіли за декілька днів до 24 лютого. Згодом співак почав активно гастролювати світом, а згодом й Україною з благодійними концертами.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *