Бред Пітт своїм зовнішнім виглядом викликав фурор: вирішуйте, була пластика обличчя чи ні – фото

Перші чутки про те, що актор омолодився за допомогою пластичної хірургії, з’явились у 2023 році. Тоді Бред з’явився серед глядачів Вімблдону. Його обличчя мало свіжий та підтягнутий вигляд. З того часу кожна поява 60-річного артиста на публіці незмінно привертає особливу увагу громадськості. Нещодавно Пітт відвідав прем’єру фільму «Боб Марлі: Одна любов» у Лос-Анджелесі.

Колишній чоловік Анджеліни Джолі мав стильний та елегантний вигляд. Його волосся було трохи освітлене і лежало трохи недбало і природно. Обличчя актора з легкою засмагою мало неймовірно молодий вигляд завдяки пружній шкірі та підтягнутим чітким вилицям.

Пітт віддав перевагу чорному total look – сорочці, піджак, штани, ремінь і черевики. Бред буквально випромінював радісний настрій. Він з посмішкою позував фотографам та спілкувався з колегами.

Бред Пітт і Кінгслі Бен-Адір, який виконав роль Боба Марлі

Бред Пітт і Кінгслі Бен-Адір, який виконав роль Боба Марлі

Прихильники артиста були вражені його зовнішністю.

«Кинув виклик віку!»;
«Не дарма Бред колись зіграв Бенджаміна Баттона»;
«Красень епохи шлюбу з Дженніфер Еністон»;
«Час не владний над Піттом»;
«Цей хлопець зупинив процес старіння», – висловилися блогери.

Бред Пітт і Браян Роббінс, президент та генеральний директор Paramount Pictures

Бред Пітт і Браян Роббінс, президент та генеральний директор Paramount Pictures

У січні 2024 року пластичний хірург висловився про нестаріючу красу головного красеня Голлівуду. Джонні Беттерідж заявив, що Бред таємно переніс операцію, яка може коштувати понад 100 000 доларів. Період відновлення після таких втручань займає приблизно два-три місяці.

Лікар порівняв фотографії артиста, зроблені на церемонії вручення премії «Оскар» у 2020 році, зі знімками 2023 року, коли він відвідав Вімблдон. Хірург зазначив, що чотири роки тому у Пітта були видні природні ознаки старіння – глибокі статичні зморшки, втрата об’єму в області очей та середньої частини обличчя, а також деяка в’ялість шкіри у нижній частині обличчя.

Пітт на прем'єрі фільму «Боб Марлі: Одна любов»

Пітт на прем’єрі фільму «Боб Марлі: Одна любов»

Через чотири роки обличчя артиста перетворилося, а також став помітним типовий для подібної процедури шрам біля вуха.

«Він майже повернувся до того, який вигляд його обличчя мало на початку 2000-х», – сказав Джонні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *