Боєць ЗСУ обміняв дрон на кнопковий телефон: Олександр Пономарьов розповів із чим зіткнувся на фронті

Олександр Пономарьов згадав про свій віщий сон в якому йому наснився напад Росії на Україну. А також висловив занепокоєння втомою військових, які воюють без змін вже два роки й пригадав кумедну ситуацію на фронті. Про все це він розповів в інтерв’ю Олесі Бацман. 

Мені ще у 2010 році наснився сон в якому Росія нападає на Україну. Він був дуже явний – у ньому бомбили Київ, а я шукав де сховатися, де бомбосховище. А далі у голові якийсь бебі-монтаж і я вже нічого там не шукав. Не знаю, як це трактувати. Я не Нострадамус. Раніше казали: “Дурне спить – дурне сниться”. Я сказав про це своїм друзям і вони з мене сміялися та казали: “Як це може бути, росіяни наші брати”, – згадує Олександр Пономарьов. 

Дурний сон співака перетворився на дійсність

Дурний сон співака перетворився на дійсність

А тепер колишні колеги Олександра Таїсія Повалій та Ані Лорак отримують російське громадянство. Співакові досі не зрозуміла їхня поведінка. Але реагує він на це вже зважено і не вважає за потрібне взагалі про них щось казати. І про те, що у нього був доволі вдалий дует з Лорак майже двадцять років тому, коли вони разом заспівали англійською мовою пісню “100 Kisses” взагалі не згадує.

“У мене вже з’явилася звичка до незрозумілого. Я не міг собі уявити того, що вчинили Лорак або Повалій. Бог їм суддя. Я навіть не хочу аналізувати їхню поведінку і зовсім не знаю, як сплять люди, які зраджують свою батьківщину. Мені шкода їх і того, що вони зробили”. – каже Олександр.

Якщо положення цих співачок його зараз зовсім не турбує, то ситуація на фронті, як будь-якого свідомого українця. дуже. Особливо, це відсутність ротації для військових, котрі воюють вже два роки. Тим більше, що за стандартами НАТО, найдовше на передовій людина може воювати не більше, ніж пів року.

“Якщо зараз демобілізуються ті люди, котрі два роки були на фронті, то я не знаю, хто залишиться і хто їх замінить. В кого ще є такий досвід й у кого ще може бути такий коефіцієнт корисної дії? Але я сто відсотків впевнений у перемозі, у тому, що ми повернемо ті землі, які в нас забрали. Бути льотчиком або артилеристом це треба мати талант. Я думаю, що майбутнє української армій це варіант Швейцарії або Ізраілю. Там в кожної людини є своє спорядження, бойова зброя та вони знають куди мають прийти в той чи інший момент”, – переконаний співак. 

Після виконання

Після виконання “Горить палає техніка ворожа” бійці змінюються

Але, не дивлячись на проблеми, на війні завжди є місце жартам і їх на фронті багато. Часто виступаючи перед бійцями він зрозумів, що військові дуже сильно змінюються емоційно після виконання пісні “Горить, палає техніка ворожа”. Тому їздити та виступати потрібно. Хоча іноді це дуже небезпечно.

“Коли ми виступали у Харкові ми спитали, де ховатися, куди бігти, якщо буде тривога. А нам кажуть, що сюди спочатку прилітає, а потом вже лунає тривога. Тому виступайте і нічого не бійтеся. На передовій з гумором все в порядку – розповідають анекдоти, які не стосуються війни. Можливо це захисна реакція – підколи та тролінг там постійно і це дуже добре.

Але трапляються й реальні ситуації, які виглядають як анекдот. У мене є знайомий герой, котрий ще брав участь у захисті донецького аеропорту. Так от, він попросив у мене два “Мавіка”. Я йому їх дістав. А потім він попросив мене перепрошитий кнопковий телефон. Це зробити коштує долар і я сказав, щоб він почекав мене і я його привезу. Але вже наступного дня він написав що непотрібно, бо він виміняв у інших бійців перепрошитий телефон на другий дрон. І сказав, що його все одно інші бійці теж використають на добру справу”, – розповідає співак. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.   

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *