Ботокс у коліна, салон краси за потрійним тарифом і не тільки: на що йдуть зірки заради червоної доріжки Оскара

Кінопремія «Оскар» – найважливіша подія для всіх жителів Голлівуду і не тількі. Ось уже майже сто років актори, режисери, сценаристи, музиканти, гримери, оператори, монтажери та решта, причетні до створення кіно, мріють побачити у своїх руках заповітну статуетку. Здобути її непросто. Втім, як і потрапити на червону доріжку, такий шанс випадає не всім і не завжди. Але саме заради цих заповітних кількох хвилин на червоній доріжці театру «Долбі» багато зірок місяцями болісно підганяють свою зовнішність під вигадані ідеали. І не зупиняються, навіть коли здається, що далі вдосконалюватися вже нема куди.

Сотні фотографів супроводжують кожен крок з різних ракурсів, а вже за кілька годин весь світ обговорює, наскільки вдало та чи інша актриса вийшла на фото, чи не одужала і чи не видно нових зморшків, тому мати бездоганний вигляд треба з голови до п’ят. І йдуть на цю підготовку не дні, а тижні та місяці. Серйозний процес б’юті-приготувань включає все, починаючи від строгих дієт до шліфувань шкіри та ін’єкцій.

Сотні фотографів супроводжують кожен крок

Сотні фотографів супроводжують кожен крок

Колись Дженніфер Лоуренс назвала підготовку до «Оскара» тортурами, а Джуліанна Мур через висування на номінацію за три місяці почала голодувати на соках.

Звичайно, логічно, що перше, з чого починається такий марафон б’юті-трансформацій, – це схуднення. Навіть коли знаменитості виглядають стрункими та активно займаються спортом, їм доводиться «підсушуватись» заради дуже вузьких і часом незручних кутюрних нарядів. До того ж варто пам’ятати, що на фотографіях усі виходять трохи гіршими, ніж у реальному житті, і фотошоп у цьому випадку не допоможе.

Джуліанна Мур. Оскар-2015

Джуліанна Мур. Оскар-2015

За півтора-два місяці до ночі Х вони відмовляються від звичної їжі та переходять на детокс-дієти. Максимум натуральних соків та зелені та мінімум тваринних продуктів. Потім з їхнього раціону пропадає сіль, кофеїн і вуглеводи. Це потрібно для того, щоб шкіра мала сяючий, пружний та зволожений вигляд. Зіркові дієтологи рекомендують їм також відмовлятися від продуктів із пшениці, оскільки вони затримують воду, викликають газоутворення та підвищують апетит.

Леді Гага і фотограф, що впав. Оскар-2023

Леді Гага і фотограф, що впав. Оскар-2023

Найскладніший період ближчий до дати заходу. За словами зіркового тренера Джейсона Уолша, у якого займаються Емма Стоун, Ірина Шейк, Метт Деймон та Брі Ларсон, кількість виснажливих тренувань збільшується, а порції їжі зменшуються, також додаються сечогінні препарати та зелений чай у великих кількостях, які допомагають швидше вивести з організму зайву воду та ще зменшити обсяги тіла. Проте потім, напевно, записуються до лікарів і їдуть до оздоровчих центрів. Чи варто говорити, як це шкідливо?

Том Хенкс, Бредлі Купер та Ріта Вілсон. Оскар-2020

Том Хенкс, Бредлі Купер та Ріта Вілсон. Оскар-2020

Паралельно йде косметологія. Усі престижні клініки та салони Лос-Анджелеса наперед підвищують ціни на свої послуги, але це нікого не зупиняє. Зіркові красуні готові сплатити за всі процедури, які зроблять їх ще бездоганнішими.

Спочатку в хід ідуть «уколи краси». Ботокс і гіалуронову кислоту починають вводити в проблемні зони щонайменше за місяць до премії, щоб вони встигли «розсмоктуватись» і дати правильний ефект, і при цьому залишилося достатньо часу на корекцію можливих негативних проявів. Їх регулярно «колють» у пахви, щоб не потіти в такий відповідальний момент, в обличчя, коліна, груди й навіть в ікри, щоб вони візуально здавалися меншими.

Бен Аффлек і Метт Деймон. Оскар-2017

Бен Аффлек і Метт Деймон. Оскар-2017

Пластику перед Оскаром ніхто не робить – це не про миттєве перетворення. Але є інші ефективні процедури: фото- та лазерне омолодження, пілінги, шліфування, чищення та інші комплекси, які спеціально розробляють для кожної зірки лише певні голлівудські експерти краси у своїх клініках. І йдеться не лише про обличчя. Наприклад, кислотні пілінги, що дають ефект омолодження, наносять відразу на все тіло. А це вже не тільки подвійно дорого, а й боляче і довго! Найрадикальніші заходи – локальні безопераційні ліпосакції на проблемних зонах. Найчастіше це область під лопатками, яка може «вивалюватися» із сукні.

Бредлі Купер з мамою та Іриною Шейк. Оскар-2019

Бредлі Купер з мамою та Іриною Шейк. Оскар-2019

На завершення цих комплексів вже напередодні знаменитостям роблять різні догляди, які так і називаються Red Carpet, оскільки їх рекомендується пройти саме перед виходом до репортерів. До них належать масажі, кисневі терапії та мікроструми з масками для свіжості та зволоження шкіри. Це стандартний «набір» Кари Делевінь, Хейлі Бібер, Лілі Джеймс, Кейт Бланшетт, Дженніфер Еністон та багатьох інших красунь.

Кара Делевінь. Оскар-2023

Кара Делевінь. Оскар-2023

Фінальні приготування до премії стартують за добу до початку. Ніхто не спить та не відпочиває. З огляду на те, що навколо тебе знаходиться ціла команда професіоналів, зробити це просто неможливо. Спочатку за розкладом тест обраної зачіски та макіяжу, потім манікюр, педикюр, фінальні примірки та ще кілька експрес-доглядів.

До речі, в зачіску зірки А-листа вкладають нечувані суми. І справа не лише в процедурах для сяйва та блиску. Багато стилістів використовують накладні пасма або роблять нарощування волосся. А для деяких красунь використовують мереживні перуки, які внаслідок сітчастої бази імітують шкіру голови та працюють як ліфтинг-ефект для зони очей та брів. Професіонали запевняють: ви ніколи не зрозумієте, що це не натуральне волосся.

Пенелопа Крус та Хав'єр Бардем. Оскар-2022

Пенелопа Крус та Хав’єр Бардем. Оскар-2022

Після кількох годин офіційної частини у місті стартують закриті вечірки небаченого розмаху. Витерпівши всі ці муки, знаменитості нарешті можуть дозволити собі вдосталь їсти, пити та танцювати.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *