Болдвін розлючений: Шерон Стоун здала того, хто змушував її займатися сексом на благо фільму

Відома голлівудська актриса Шерон Стоун вперше розкрила ім’я продюсера, який змушував її зайнятися сексом із колегою по фільму. Також вона назвала самого актора, з яким її підштовхнули до інтимних відносин для “покращення екранної хімії”. Проте цей актор, яким виявився Біллі Болдуїн висловив невдоволення тим, що Шерон продовжує згадувати його ім’я.

66-річна зірка раніше говорила про цю ситуацію у своїх мемуарах 2021 року, але не розкривала особистості. Тепер вона повідомила, що продюсером був Роберт Еванс, а актором – Біллі (Уїльям) Болдуін, пише Page Six. Разом вони знімалися у стрічці еротичного характеру “Щіпка” 1993 року.

Зірка «Основного інстинкту» розповіла, що продюсер Роберт Еванс сказав їй, що якщо вона переспить із Біллі Болдуїном, це «врятує» їхній фільм «Щіпка»

Зірка “Основного інстинкту” розповіла, що продюсер Роберт Еванс сказав їй, що якщо вона переспить із Біллі Болдуїном, це “врятує” їхній фільм “Щіпка”

“Він покликав мене до свого кабінету”, – сказала Стоун у понеділок на подкасті Луї Теру. “І бігав своїм офісом у темних окулярах, пояснюючи мені, що він спав з Авой Гарднер, а я повинна зайнятися сексом з Біллі Болдуїном, тому що, якщо я пересплю з ним, він краще гратиме”.

За словами Шерон Стоун, продюсер доводив свою вимогу тим, що тільки так між акторами виникне “хімія” на екрані. Кінозірка зізналася, що після цього партнер фільму зробив у її бік кілька неприємних жестів. А через відмову зайнятися сексом вона здобула в Голлівуді репутацію “важкої актриси”. Шерон зазначила, що “Щіпка” все одно зібрала в прокаті значні $280 млн, хоч і не дотягнула до очікуваних результатів.

Стоун сказала, що вона відмовилася від такої пропозиції

Стоун сказала, що вона відмовилася від такої пропозиції

Після таких подробиць Біллі Болдуїн розкритикував заяву Шерон Стоун. Брат Алека Болдуїна виклав свої думки у пості у вівторок, запитуючи, чому Стоун продовжує говорити про нього через стільки років. Він припустив, що можливі причини можуть бути в тому, що Стоун або все ще закохана в нього, або вона відчуває образу через його уникнення її залицянь у минулому.

Болдуїн також згадав випадок, коли, за його словами, Стоун нібито сказала своїй подрузі Дженіс Дікінсон, що вона зробить все можливе, щоб змусити його закохатися в неї. Крім того, він стверджував, що має інформацію про Стоун, яка могла б її сильно здивувати, і розповів про власну зустріч із Евансом, який помер у 2019 році.

Біллі Болдуін розкритикував нещодавню заяву Шерон Стоун про те, що її попросили зайнятися з ним сексом під час зйомок їхнього фільму «Щіпка» на початку 1990-х років

Біллі Болдуїн розкритикував нещодавню заяву Шерон Стоун про те, що її попросили зайнятися з ним сексом під час зйомок їхнього фільму “Щіпка” на початку 1990-х років

Болдуїн, як він каже, наполягав на тому, щоб отримати творчий контроль над сексуальною сценою, щоб йому не довелося цілувати Стоун. Закінчивши, Болдуїн висловив припущення про можливість написання книги, в якій він міг би розповісти “безліч тривожних, збочених і непрофесійних історій” про Стоун, що, на його думку, могло б виявитися кумедним.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *