Битва телешоу: до конкурентів Голосу країни підключилися зірки Євробачення – там вже Монатік та Kola

Минулого місяця “Новий Канал” оголосив про старт над новим музичним шоу “Неймовірні дуети”. Хтось його називає реінкарнацією популярного в нульових “Шансу” (тренерами в якому були, зокрема, Наталія Могилевська та Кузьма Скрябін), а хтось конкурентом “Голосу країни”. Творці “Неймовірних дуетів” вже оголосили імена перших знаменитих наставників. Ними стали Дмитро Монатік (MONATIK) та KOLA. Тепер до них доєдналися зірки пісенного конкурсу “Євробачення”.

Про це Інформатор-Україна дізнався на діджитал-платформах “Нового каналу”, який спільно з Friends Production займається виробництвом шоу. Вихід в ефір заплановано вже на цю осінь.

Третім зірковим наставником став гурт TVORCHI. Колектив представляв Україну на “Євробаченні-2023”, який проходив в англійському Ліверпулі. Тоді хлопці виконали композицію Heart of Steel та посіли шосте місце. Щодо нового телешоу, то учасники TVORCHI, а саме саундпродюсер Андрій Гуцуляк та вокаліст Джеффрі Кенні (український співак нігерійського походження), розповіли про те, яких талановитих аматорів хотіли б побачити на кастингу.

“Ми чекаємо драйву, вогню, енергії та харизми. Шукаємо таких учасників, які зможуть вразити і нас, і глядачів “Неймовірних дуетів”. Насамперед нам важливо побачити конкретну ініціативу та пропозиції, оцінити їхнє бачення. Хочемо побачити на кастингу багато талановитих, цікавих учасників, які готові працювати й виходити з зони комфорту. Впевнені, що вийде цікавий експеримент”, – зазначили артисти.

В новому талант-шоу співаки-початківці отримають шанс потрапити на велику сцену! У кожному випуску “Неймовірних дуетів” зіркові тренери відбиратимуть найкращих учасників, аби підготувати їх до виступу та разом заспівати. Глядачі стануть свідками захопливого процесу спільної роботи зірок і новачків: від вибору пісні, образу, постановки номера до виходу на сцену. Головне завдання – створити яскравий і потужний дует. Виконавців для колаборації в проєкті вже обрали Kola та MONATIK. Далі – черга за TVORCHI.

“Як на мене, одна з умов успішної роботи вдвох – розуміння сильних і слабких сторін. Співпраця буде ефективною лише тоді, коли кожен корисний і продуктивний. Звісно ж, у нас з Ендрю виникають розбіжності. Але ми вирішуємо їх або компромісами, або голосуємо за найкращі варіанти. Можемо залучити до цього і нашу велику команду. Найкращий вихід – це завжди дискутувати”, – розповів Джеффрі.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Новий канал (@novy_channel)

“Сварки – це просто речі, які забирають енергію і не приводять до результату. Тому найголовніше – вміти слухати й поважати одне одного. Ми максимально свідомі в нашій роботі, ділимося різними ідеями. І навіть коли в нас відбуваються якісь розбіжності, розглядаємо кожну ідею з усіх боків і дивимося, яка працює краще”, – підсумував саунд-продюсер TVORCHI.

Зазначимо – щотижня з тисяч охочих зіркові тренери відбиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва й готуватимуть до фіналу. Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо. Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця “Неймовірних дуетів” оберуть у прямому ефірі. Ведучим нового масштабного шоу став блогер, бізнесмен Євген Таллер. Він дружить з зірками “Нового каналу” Лесею Нікітюк, Богданом Шелудяком (Буше) та багатьма популярними блогерами, зокрема й мільйонниками.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Новий канал (@novy_channel)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *