Ахметов точно знав дату початку війни і дав Дмитру Гордону свій літак

Дмитро Гордон розказав, хто назвав йому точний день початку повномасштабного вторгнення, а також вивіз його родину з України. А також пояснив, чому він буде продовжувати розмовляти російською. Крім того, він розповів, коли закінчиться війна та буде повернено Крим. Про все це журналіст розказав у проєкті ТСН “Наодинці”.

“Я інакше ставлюся до мовного питання. Мені байдуже, хто як сприймає те про що я кажу. Я знаю, що часто їду у розріз з більшістю, але я не зважаю на більшість. Вона для мене не варта нічого. Російська мова не привласнена та не приватизована Путіним та російськими вбивцями. Для мене будь-яка мова це засіб для спілкування та отримання інформації. Я не міг би з литовцями чи таджиками спілкуватися українською або їхніми мовами. Тому російська мова це потужний засіб для спілкування.

Українську мову я дуже люблю та дуже добре нею розмовляю й завжди переходжу на неї, коли мої співрозмовники говорять українською. Але моя мова, котру мені вклали з дитинства батьки, це російська. І це не мова Путіна, Патрушева чи Шойгу. Це мова великої культури і Київ мого дитинства, це на 90 чи більше відсотків російськомовне місто. Про це не можна забувати.

Та й зараз, під час війни, Київ, здебільшого говорить російською мовою. Ну й на передовій, як кажуть наші герої, російською мовою розмовляє більшість. Але це немає ніякого значення. Значення має те, що ми у вільній країні боремося з російськими вбивцями саме за те, щоб бути вільними на відміну від них. А у вільній країні кожний має розмовляти тією мовою. якою він хоче, але державною має бути єдина українська мова і це запорука нашої держави”, – каже Дмитро Гордон.

Гордон зробив прогноз, коли завершиться війна

Гордон зробив прогноз, коли завершиться війна

Останнім часом Гордон у своїх етерах часто говорить, що війну цього року буде закінчено. При цьому він зауважує, що це не вангування, а прорахований прогноз. Також Дмитро назвав місяць коли буде звільнено Крим.

“Я не є Вангою, я не є Арестовичем та, взагалі, не є пророком чи ясновидцем або людиною з надзвичайними здібностями. Тим більше, що людей з надздібностями, які б могли пророкувати щось, на жаль, немає. Це я вам кажу, як людина котра крізь свої руки та душу пропустила багато людей з надздібностями. Кажу як людина, котра у 1991 році була у Ванги та мала розмову протягом 50 хвилин. Пророків нема, забудьте про це. Я не пророчу під час своїх етерів та не займаюся гаданнями на кавовій гущі. Просто розмірковую в голос.

Роблячи це я викладаю інформацію якою я володію. А вона в мене з багатьох джерел – керівництва нашої та західних країн на дуже високому рівні, наші збройні сили та російські телеграм-канали. Також мені роблять нарізки світової преси, найпотужніших світових видань. Тому, пропускаючи все крізь себе я, розмірковуючи в голос, кажу, що на мою думку цього року війна закінчиться, протягом п’яти місяців Крим впаде.

Це трапиться з декількох причин. У листопаді цього року у США відбудуться президентські вибори. Я припускаюся, що до самих виборів головні кандидати, котрими зараз є Джозеф Байден та Дональд Трамп, можуть змінитися. Байден перебуває не в кращий фізичній формі, тому у липні демократична партія на своєму з’їзді може висунути іншу кандидатуру. А в цьому випадку Трамп програє й відповідно республіканська партія зробить все, щоб на вибори пішов не Трамп. За моєю теорією США довгий час не давали нам багато чого, тому що Байдену потрібно буде прямо на передодні виборів, тобто у жовтні, показати великі перемоги України за допомоги Америки.

Ще одна причина в тому, що у росіян істотні проблеми. І я зараз не про санкції, які вони долають все важче й важче. За декілька місяців Росії не буде з чим на нас йти, хіба що з голими ж..ми. У Криму все російське військове буде на наших очах знищено. За переправи вже взялися, потім дійдуть до кримського мосту. Тікати буде нікуди – це пастка. Росіяни це добре розуміють, вони не зможуть захистити Крим. Тому протягом п’яти місяців з Кримом буде все просто. Є ще багато моментів про які я казати не можу. Я кажу це не для хайпу, а тому що розумію і в мене є пазли які складаються”, – розмірковує Гордон. 

За півтори тижні до великомасштабного вторгнення Гордон відправив родину за кордон

За півтори тижні до великомасштабного вторгнення Гордон відправив всю родину за кордон

Також журналіст розповів про те, що на нього ще до війни росіяни почали полювати, тому йому довелося ще у середині лютого 2022 року відправити всю родину за кордон.

За два-три тижні до початку війни в Києві з’явилися російські ДРГ у котрих були прізвища людей, яких треба було знищити або викрасти. Серед них було й моє. Мені це показали наші спецслужби, де були також вказані мої адреси та моя фотокартка. В цих умовах мені порадили подбати про сім’ю, тому що через неї могли спробувати якось на мене впливати. Десь за два тижні до повномасштабного вторгнення я зателефонував до дуже поважної людини зі Львова, яка має дуже великий будинок відпочинку у Львові та спитав, чи можу я туди привезти свою родину, а це багато людей – від маленьких дітей з няньками до дідуся та бабусі дружини. Він пообіцяв безкоштовно виділити їм будинок.

А 13-го лютого мені подзвонив Ренат Ахмєтов який сказав, що за інформацією його західних партнерів війна розпочнеться 24 лютого і вкрай небезпечно, щоб моя родина знаходилася тут, тому що буде полювання на мене. Тому він готовий вивезти мою родину у будь-яку країну світу саме 14-го лютого, оскільки це останній день, коли західні країни страхують його літак. Я спочатку подякував, але відмовився, бо вже мав домовленості. Тоді Ахмєтов сказав, що образиться, якщо відмовлюсь і я погодився. А інших не попередив про війну, тому що я в це все одно не вірив”, – каже Дмитро. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *