Батько вскрив мамі живіт, а потім перерізав собі вени: і це не єдиний жах у долі зірки Кварталу

Актриса “Жіночого кварталу” Ольга Жуковцова, яка отримала популярність завдяки ролі у сералі “Слуга народу”, де вона зіграла помічницю персонажа Євгена Кошового, розповіла про проблеми свого життя від якого волосся стає дибки. Дитинство та доросле життя стали для неї справжнім випробуванням. Батько виявився не просто зрадником, а ще й психічно хворим і ледве не вбив дружину. А у зрілому віці її чоловік втратив можливість ходити і це стало однією з причин їхнього розлучення. Про все це вона розповіла у проєкті “Слава+”. 

“Моя мама, я так розумію, залетіла від хулігана, який пив, курив та трахав все навколо. Це при тому, що в нашій сім’ї ніхто не пив та не курив. Так з’явився мій старший брат Рома. Потім народилася я, в нас два роки різниці.

Якось у цього чоловіка трапилася білка і він вирішив вбити мою маму. Мені було тоді три роки. Я пам’ятаю, що намагалася закрити від нього маму. Він зупинився. В ночі я спала з мамою, а на ранок прокидаюсь і бачу, що все ліжко у крові. У нас була трикімнатна квартира і в нього була своя кімната, яка закривалася на замок. Виявилося, що він вскрив їй живіт, а вона спала зі мною у ліжку, перерізав їй вени, а потім пішов до своєї кімнати, закрився і перерізав собі вени. Потім вони лежали в лікарні у сусідніх палатах. Нас з братом забрали дідусь з бабусею, мати почала збирати “пазли”, як далі жити. А батько поїхав до коханки в Естонію, котра була старша за нього на десять років.

Він зраджував мамі у всіх на очах – писав коханкі листи, коли мати була поруч, чи йшов гуляти з Ромою, залишав його біля її під’їзду, а сам йшов трахатися. Думаю, що мати залишалася з ним через низьку самооцінку. Коли я була маленька я знайшла її щоденник. Вона дуже хотіла мого народження, бо думала, що моя поява якось врятує ситуацію. А дідусь з бабусею забороняли мене народжувати, бо батько нічого не заробляв”, – згадує Ольга Жуковцова.

Зараз Ольга не тільки грає на сцені але й викладає

Зараз Ольга не тільки грає на сцені але й викладає

Лише у 53 роки в її матері змінилося життя. Вона нарешті зустріла кохання і тільки після цього контакт між донькою та матір’ю став нормальним. Але це щастя тривало не дуже довго. 

“Мама дуже важко уходила з цього життя. Паралельно в мене ще чоловік Діма, який став інвалідом і мама, яка теж стала інвалідом. Вона була при повній свідомості, але в неї був якийсь дивний різновид хвороби Паркінсона. Вона зовсім не рухалася, ковтала раз на хвилину і ще могла моргати. В такому стані вона була більше двох років. І мій вітчим, котрого вона зустріла у 53 роки та розцвіла як квіточка, тому що він її кохав та обожнював. Вони познайомилися на ринку. Коли помер дідусь, котрий продавав там будматеріали, мама пішла продавати замість нього. І тут з’явився Віктор Андрійович, котрий переїхав у сусідній кіоск. Вона допомагала по господарству, де та що закупити”, – каже актриса.

Дівчата мають вмовити своїх чоловіків звернутися до психолога

Надії на повноцінне оду4жання у чоловіка Ольги вже не залишилось

Надії на повноцінне оду4жання у чоловіка Ольги вже не залишилось

Чоловік Ольги вісім років тому втратив можливість ходити і надії на повноцінне одужання немає. Спочатку Жуковцова наче розчинилася у своєму чоловікові, але саме такий підхід, на її думку призвів їх до розлучення. 

З моїм чоловіком стався інсульт спинного мозку, коли він був на футболі. Він втратив свідомість та впав, але не зрозумів одразу, що з ним сталося. Дмитро був на матчі команди “Дніпро” у Польщі. Лікарі казали йому, що потрібно у шпиталь. Він думав, що це результат емоційних переживань та похмілля. Весь матч він пролежав у стадіонному лазареті, а наступного дня встав і пішов, лише тягнуло трохи низ спини. Пацани пішли гуляти, а він залишився відлежатися. А вже пізніше, коли вони поверталися до дому у потязі “Львів-Дніпро” у нього відмовили ноги.

Це трапилося вісім років тому і шансів на відновлення у нього немає. Якби він вчасно потрапив до лікаря цього могло й не бути. Поки його знімали з потяга, потім привезли в кінці робочого дня та ще це була Трійця і нам казали, що це грижа. А насправді це доволі рідкий різновид інсульту і спочатку ніхто не міг уявити, що може бути таке. Якби його спинний мозок так довго не знаходився під тиском крові, а він ще нам кричав, що не може дивитися на світло. Це означало, що кров почала ще поступати у головний мозок. Операцію йому зробили через тиждень після того, як з ним це трапилося.

Мені здається, що він досі себе таким не прийняв. З 22 лютого 2022 року ми розлучені. Але зробили це не через його травму, але це додало складнощів. Коли це з ним тільки трапилося я була в ауті, тому що з нами отаке, а життя навколо продовжується. І потім я прийшла до висновку, наскільки ми не цінуємо те що маємо. А потім кажемо: “Як тоді було добре”. Жінка не має повністю ставати твоєю медсестрою. Я такою стала. Тоді мені не вистачило сміливості відходити від його болі – брати вихідні, наймати доглядальниць. Коли зараз трапляється подібне через війну дівчата мають вмовити своїх чоловіків звернутися до психолога, щоб отримати допомогу. Вмовити свого чоловіка я не змогла. Його класична відповідь була така: “Зі мною все нормально, це у тебе проблеми”, – згадує вона. 

Зараз чоловік з сином Олексієм живе у Туреччині й повернуться вони тільки тоді, коли буде безпечніше. 

“У Дмитра квартира у Дніпрі на десятому поверсі, ліфт підіймається тільки до дев’ятого. Тобто швидко він не зможе сам перебратися у безпечне місце. З сином я не бачилася вже чотири місяці, але от скоро поїду до Льошика”, – каже Ольга.

Ольга Жуковцева вступилася за Кошового та пояснила, чіому його хейтять більш за всіх

Ольга Жуковцева вступилася за Кошового та пояснила, чіому його хейтять більш за всіх

Вже не перший рік люди хейтять номери “Вечірнього кварталу” і більше всіх, здається. дістається Євгену Кошовому, котрий є не тільки актором, але й художнім керівником цього шоу. 

“Люди хейтять Кошового, тому що вони зараз у хворому стані. Те що відбувається зараз і з Євгеном, і з “Кварталом” траплялося з ними вже і до повномасштабного вторгнення, і до того, як Володимир Зеленський став президентом. Всі хочуть всього та одразу. Коли бачу хейт наших номерів, тобто “Об’єднаного кварталу”, я думаю, а чого ніхто жодного разу не запостив який класний номер. Наприклад мій улюблений, де Євген, як Кобзон співає у пеклі. У нас така природа, якщо нам щось не так, то я розкажу про це. А якщо класно, то промовчать. Чомусь ніхто не викладає наші пісні, хоча вони з глибокими сенсами і на наших перших репетиціях цих пісень я завжди плачу, настільки там співчуття та підтримки. Але цього ніхто не бачить”, – захищає колегу комікеса. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *