Батько недоумок, а я ідіотка: війна між дітьми Алена Делона триває

Анушка Делон, дочка знаменитого французького актора, заявила, що родичі незаконно вдерлися в її приватне життя. 33-річна дівчина наголосила, що брати не мали права знімати на відео її розмову з батьком, а потім викладати у соцмережах. 59-річний Ентоні та 29-річний Ален-Фаб’єн підозрюються у «використанні, зберіганні чи розголошенні документа або запису, отриманих у результаті «зазіхання на недоторканність приватного життя інших осіб».

У розпорядженні журналістів опинився запис, на якому жіночий голос звертається до чоловіка, називаючи його батьком. «Тебе вважають недоумком, а мене – ідіоткою, яка маніпулює своїм батьком», – йдеться на відео. Перше засідання суду призначено на квітень 2025 року.

Ален Делон та Анушка

Ален Делон та Анушка

Дієздатність 88-річного актора була обмежена наприкінці січня 2024 року. Наразі Ален не може без дозволу опікуна продавати нерухомість. Опіка була призначена третій особі. При цьому ще у 2023 році молодший син актора звертався до суду зі скаргою на поведінку своєї сестри Анушки.

Ален-Фаб’єн вважав, що користувалася слабкістю батька, щоб отримати права на спадщину. Нібито дівчина хотіла перевезти Алена до Швейцарії, де не сплачується високий податок на спадщину.

Ален-Фаб'єн Делон з братом Ентоні

Ален-Фаб’єн Делон з братом Ентоні

Взаємні претензії

Зараз Ален Делон відновлюється після інсульту. І сталося так, що діти 88-річного актора фільму «Чорний тюльпан» серйозно посварилися.

У листопаді 2023 року Ентоні подав позов проти Анушки. Чоловік заявив, що сестра приховувала від нього інформацію про здоров’я батька. Делон-молодший запевнив, що не знав про когнітивні порушення в актора, виявлені з 2019 по 2022 роки. У цей період Ален провалив п’ять когнітивних тестів у клініці Швейцарії.

Анушка та Ентоні

Анушка та Ентоні

За словами Ентоні, його сестра працює у компанії Делона з 2018 року. Саме вона була на зв’язку з лікарями, але приховала цей факт від нього та брата Алена-Фаб’єна в особистих інтересах.

«Вона не лишила мені вибору. Моя сестра ніколи не повідомляла нам із братом, що в період з 2019 по 2022 рік з батьком під час відвідування клініки у Швейцарії було проведено п’ять когнітивних тестів, і він не зміг пройти жодного з них. На думку лікарів, ці тести демонструють когнітивну деградацію, що ставить батька у становище психологічної слабкості та, як наслідок, вразливості», – заявив Ентоні.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *