Астрологи назвали щасливчиків дня: кому сьогодні посміхнеться удача

Астрологи назвали щасливчиків дня. До кого сьогодні буде прихильною Фортуна, розповідає “Апостроф”.

Овен

Овни вміють діяти швидко, ефективно і не роздумуючи, і ці якості знадобляться їм сьогодні, як ніколи. Шанс, який надасть їм доля, найімовірніше, буде пов’язаний із фінансами, тож упустити його ніяк не можна. Дізнавшись про те, в чому він полягає, представники знака повинні поспішити, якщо, звичайно, вони не хочуть, щоб належну їм винагороду перехопили інші.

Телець

Тельцям зірки приготували приємний сюрприз – нове місце роботи чи просування кар’єрними сходами на старому. У будь-якому разі шанс покращити своє професійне – а заразом і фінансове – становище набуде форми завдання, впоравшись з яким представники знака зможуть найкраще зарекомендувати себе в очах нинішніх – чи потенційних – роботодавців, решта – справа техніки.

Риби

Рибам як найромантичнішому знаку зодіаку в жодному разі не можна прогаяти шанс, пов’язаний з їхнім особистим життям. Людина, до якої вони ставляться з любов’ю і ніжністю, може запропонувати їм змінити статус їхніх стосунків: зірки впевнені, що зі згодою варто поквапитися, інакше вона може образитися – нехай і на якийсь час – і скасувати свої матримоніальні наміри.

Топ-новини зараз:

• Депутатка під наркотиками збила жінку на "зебрі": їй вручено підозру
• Зарплати українців за останній рік: ПФУ оприлюднив офіційні дані
• Над Кримським мостом помітили густий дим: що сталося
• У МЗС осадили Орбана за його черговий антиукраїнський випад у бік України

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *