Вікторія Галицька про інвестиції в доходну нерухомість Пхукету

Керуючий партнер Sunny Development Group Вікторія Галицька, розповідає про інвестиції в доходну нерухомість Пхукет після успішного запуску проекту на острові Балі, де за підсумками 2023 року інвестора отримали прибуток у розмірі 18%.

Новий проект відомого девелопера Вікторії Галицької стартував на острові Пхукет у Таїланді. Назва комплексу: Sunny Moon, ділянка під будівництво знаходиться в пішій доступності до океану в інвестиційно привабливому місці.

Sunny Moon – суперсучасний приголомшливий комплекс бізнес-класу, що передає атмосферу поєднання природи з сучасним життям, поєднання натурального каменю та натурального дерева з високими технологіями.

Комплекс Sunny Moon спочатку позиціонується як прибуткова нерухомість, що працює бізнес “під ключ” підкріплений квадратними метрами. На території комплексу все для комфортного життя та відпочинку, включаючи власний басейн з морською водою, дитяча кімната, бібліотека, чайна кімната, спортзал, ресторани, мітинги, кімната для запису подкастів і ведичний центр.

“Ми очікуємо на високу капіталізацію та високий дохід від оренди цієї нерухомості. Завдання кожного інвестора при інвестиції в нерухомість примножуватиме свої гроші. Фахівці нашої компанії управляють знають як зробити високу прибутковість для наших клієнтів. Ми не просто знаємо, ми це вже робимо на острові Балі, де за минулий рік ми виплатили 18% прибутковості для наших інвесторів і ми знаємо як забезпечити високу прибутковість та швидке повернення інвестицій для наших клієнтів на острові Пхукет. – Розповіла про новий проект на своєму каналі в YouTube забудовник Вікторія Галицька.

Партнерський матеріал

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *