Теща Бена Аффлека наговорила про нього гидот Дженніфер Лопес: долучилася й уся сімейка

Вже протягом кількох місяців у зірковій голлівудській тусовці обговорюють проблеми у шлюбі Дженніфер Лопес та Бена Аффлека. Цей союз двох зірок триває лише два роки, хоча, за інформацією деяких західних ЗМІ, таємно розпався ще в березні 2024 року. Поява подружжя на публіці без обручок, а також їхнє життя в різних будинках підігрівають розмови про розкол.

Тепер з’ясувалося, що 78-річна Гваделупе Родрігес – мати Дженніфер Лопес – закликала дочку подумати про себе та подати на розлучення, щоб вона могла зосередитися на кар’єрі та дітях – 16-річних близнюках Еммі та Максі.

«Мама Дженніфер сказала їй: “Скороти свої втрати та рухайся далі, щоб не посилювати цю плутанину”. Сказала їй, що вона витратила роки, вважаючи, що Бен був лицарем у сяючих обладунках. Він не був тією людиною, якою вона його уявляла. Це завдало їй занадто великої шкоди, і через це вона втратила уяву, хто вона і що вона відстоює», – пояснив інсайдер.

Дженніфер Лопес із дочкою Еммою. Фото: Getty Images

Дженніфер Лопес із дочкою Еммою. Фото: Getty Images

Сестри Лопес, Леслі Енн та Лінда поділяють побоювання матері. Вони переживають, що співачка втратила уявлення про те, чим став її шлюб.

«Дженніфер зараз відчуває, що Бен її не заслуговує, і її сестри з цим згодні. Вони, звичайно, хочуть, щоб Лопес була щаслива, але відчувають, що їхня сестра настільки захоплена тим, що мало бути, що не бачить цього таким, яким воно є зараз. Вони хочуть, щоб вона спочатку подала на розлучення та продовжила своє життя – зосередилася на дітях та кар’єрі. Її сім’ю засмучує те, що Бен не бачить, що є жінка, яку люблять мільйони та яка любитиме його вічно – але він швидше здасться, ніж просто спробує все виправити», – наводить слова джерела Daily Mail.

Бен Аффлек. Фото: Getty Images

Бен Аффлек. Фото: Getty Images

Цікаво, що раніше Гваделупе була зовсім іншої думки про зятя. У 2023 році мати зірки розповіла по національному телебаченню, що молилася протягом двох десятиліть, щоб її дочка помирилася з актором.

Сама Дженніфер мала похмурий вигляд, коли нещодавно святкувала День незалежності у Хемптонсі без чоловіка. Поруч із Лопес був її менеджер Бенні Медіна. Артистка постала в блузці в смужку, коричневих штанах з високою талією та шльопанцях.

Лопес із похмурим обличчям. Фото: BackGrid

Лопес із похмурим обличчям. Фото: BackGrid  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *