Через Денні Трехо почалася масова бійка на святкуванні Дня незалежності США

Денні Трехо взяв участь у параді на честь Дня незалежності, що відбувся у Лос-Анджелесі. Голлівудський актор рухався усередині колони за кермом спортивного автомобіля Chevrolet Corvette. Під час ходи в лобове скло 80-річного актора прилетіла повітряна кулька, наповнена водою.

Це настільки розлютило Денні, що він не зміг продовжувати участі у параді. Трехо вискочив з автомобіля і накинувся на незнайомця, який, на його думку, запустив кульку у скло.

Трехо таких жартів не розуміє. Фото: Getty Images

Трехо таких жартів не розуміє. Фото: Getty Images

Чоловік у відповідь завдав Трехо кілька ударів кулаком, через що актор упав. Інші люди приєдналися до бійки, захищаючи актора фільмів «Від заходу до світанку» і «Мачете», що призвело до масового безладдя на параді.

«Трехо встав із землі, взяв зелений складаний стілець і кинув у натовп. Потім якийсь час актора, який рвався у бій, утримувала жінка. Глядачі просили Денні та інших учасників сутички зупинитися, оскільки інцидент стався під час свята на очах дітей», – пише New York Post.

80 років для бійки не завада. Фото: Getty Images

80 років для бійки не завада. Фото: Getty Images

Перехожі зуміли розняти бешкетників. Глядачі також викликали поліцію, але на момент приїзду правоохоронців усі учасники інциденту розійшлися.

Денні назвав вчинок 30-річного чоловіка, який кинув кульку в його авто, дитинством, а самого хулігана – боягузом. За словами актора, він не постраждав під час інциденту, але почувається сумним, бо свято було зіпсоване.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *