Новий привід для гордості: у Німеччині на честь Тейлор Свіфт тимчасово перейменують ціле місто

Місто Гельзенкірхен, розташоване на заході Німеччини, тимчасово перейменують на честь Тейлор Свіфт через її гастролі Eras Tour. На час концертів співачки місто називатиметься Свіфткірхен. Про це повідомляє видання Spiegel. Ідею запропонувала юна фанатка Свіфт – школярка Алешані Вестхофф із міста Еммеріха.

Дівчинка створила петицію, на яку звернула увагу мер міста Карін Вельге. Вона підтримала пропозицію, назвавши ідею «відмінною».

Школярка взяла участь у церемонії відкриття вказівника з новою назвою міста, на ньому зображено і портрет Свіфт. Незабаром у місті має з’явитися ще кілька таких табличок – «у найбільш відвідуваних місцях Гельзенкірхена».

Фанатка співачки втілила свою ідею. Фото: Bernd Thissen/picture alliance/dpa

Фанатка співачки втілила свою ідею. Фото: Bernd Thissen/picture alliance/dpa

Представник мерії Маркус Швардтманн заявив, що містом уже курсує «трамвай Тейлор Свіфт». Співачка, окрім того, отримає власний камінь на Алеї слави, а під час її концертів у центрі міста проведуть вечірку на її честь. За словами Швардтманна, на фанатів чекає ще кілька сюрпризів, але їх поки що тримають у таємниці.

Концерти Тейлор Свіфт у Гельзенкірхені відбудуться 17, 18 та 19 липня і стануть початком її туру Німеччиною. Очікується, що на кожен із цих концертів прийдуть до 70 тис. людей, деякі прихильники співачки приїдуть з інших міст.

Тейлор Свіфт. Фото: Getty Images

Тейлор Свіфт. Фото: Getty Images

Раніше стало відомо, що кількох безхатченків вивезли з Единбурга перед концертом Тейлор Свіфт. Через великий наплив туристів влада міста вирішила надати бездомним житло не в місцевих готелях, а в готелях інших міст. Крім того, за даними деяких ЗМІ, тур Тейлор Свіфт може принести економіці Великобританії близько 1 млрд фунтів стерлінгів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *