Засоби від комарів і сонця — запорука комфорту та гарного настрою на відпочинку

Довгоочікувана поїздка на природу, затишна барбекю-вечірка, кемпінг у лісі, піша прогулянка вечірньою прохолодою. Щоб ніщо не затьмарило ці літні пасторалі, крем захист від ультрафіолету від Lifesystems стане в пригоді для будь-якого відпочинку. Засіб підійде як для зимового, так і для літнього активного відпочинку, а також його можна використовувати в горах, де рівень сонячного випромінювання вищий за звичайний.

Індивідуальні засоби від комарів: які вибрати для приємного відпочинку

Продукти, які можна захопити з собою і швидко нанести, стануть у пригоді на прогулянці, під час роботи на свіжому повітрі та в подорожі:

  • Аерозолі — зручні в нанесенні, досить розпорошити на тіло або одяг, при цьому ніяких слідів не залишається. Ефективні та довгодіючі репеленти на основі DEET, крім потужної формули, можуть містити в складі ефірні олії герані та ялиці, що надійно рятують від літаючих комах і кліщів.
  • Гелі — безпечні засоби, які підходять для всієї родини. Гель, нанесений на шкіру, відлякуватиме комарів до восьми годин, тому чудово виручить у поході.
  • Бальзами — наносяться на місце укусу. У складі засобів м’ятна, рицинова, лавандова олії та екстракт ехінацеї. Засіб захисту від комарів з приємним охолоджувальним ефектом практично відразу усуває почервоніння, заспокоює свербіж, сприяє загоєнню ранок.

Спреї та аерозолі призначені для нанесення як на тіло, так і на одяг. Завдяки щадному хімічному складу вони ефективно відлякують комах. Перед використанням обов’язково вивчайте склад. Особливу увагу варто приділити концентрації діючої речовини.

Засоби від комарів і сонця — запорука комфорту та гарного настрою на відпочинку - Стаття

Засоби захисту від британського бренду Lifesystems

Lifesystems — це британська компанія, яка спеціалізується на розробці товарів для виживання в складних умовах. Під торговою маркою Lifesystems можна придбати туристичні аптечки, засоби захисту від комах, креми для захисту від сонячного випромінювання, різний інструмент для надання першої допомоги, ліхтарі, сигнальні засоби, рятувальні ковдри.

Бездоганна якість і функціональність супроводжують кожен продукт Lifesystems. Компанія постійно розвивається, використовуючи передові розробки та технології, щоб надати величезний вибір експедиційних пристосувань, які допоможуть випробувати найскладніші пригоди світу.

Серед найбільш популярних засобів від Lifesystems:

  • Аптечка Pocket First Aid Kit. Незважаючи на невеликі розміри, вона укомплектована всім необхідним для надання першої допомоги.
  • Light&Dry Micro First Aid. Призначена для мультиперегонів, тобто в ній є все для усунення ушкоджень і недуг, що виникають під час різних видів спорту.
  • First Aid Case. Досить містка аптечка, має безліч зручних відділень, зроблена з міцного поліестеру з технологією Ripstop, має водонепроникну блискавку.
  • Перебуваючи на високогір’ї часто виникає проблема пошкодження шкіри через інтенсивне ультрафіолетове випромінювання. Для захисту цього ефекту LifeSystems пропонує сонцезахисний крем Mountain SPF50+ Sun Cream (поставляється у флаконах 50 мл і 100 мл).

Для боротьби з комахами цей виробник випускає кілька напрямків. Найефективніший захист від комарів і різних видів комах (москітів, кліщів, бліх та інших) є Expedition Endurance. Ефективність засобу настільки висока, що коли інші спреї не здатні захистити, він продовжує діяти.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *