“Допоможуть впоратися з деякими життєвими негараздами”: Нетипові лайфхаки для здоров’я та побуту

Це не лайфхаки, а скоріше перевірені часом народні засоби, які допоможуть вам швидко та ефективно впоратися з деякими життєвими негараздами, інформує Ukr.Media.

Усунути закладеність носа

Для того, щоб позбавитися від закладеності носа, швидко і ритмічно потріть куприк протягом хвилини. Ніс почне дихати.

Надати свіжість волоссю без миття

Посипте голову пудрою і поплескайте по корінню волосся, після чого приберіть пудру з волосся феном. Ефект буде такий, ніби ви щойно помили голову.

Щоб речі приємно пахнули

Візьміть шматок запашного мила і покладіть у шафу з одягом. Можна використовувати ароматичні свічки. Речі вберуть запах, і завжди будуть приємно пахнути.

Безкоштовний та легкий спосіб детоксикації організму

Пийте багато води, щонайменше 8 склянок на день. Рідина виведе з організму багато токсинів. Першу склянку води треба пити на голодний шлунок відразу після пробудження. Ще дуже важливо добре пропотіти, а найкращий спосіб для цього регулярні фізичні вправи.

Позбутися запору

Якщо ви не можете звільнити свій кишечник природним шляхом, не поспішайте приймати ліки та ставити клізму. Погладьте маківку голови пальцями або долонею, це повинно призвести до випорожнення.

Прибрати неприємний запах у холодильнику

Поганий запах із холодильника можна частково усунути без миття. Для цього покладіть у холодильник рулон туалетного паперу та залиште його на ніч. Папір вбере запах.

Легко почистити клавіатуру

Візьміть скріпку або зубочистку, оберніть її двосторонньою клейкою стрічкою. Пройдіть цим пристроєм по клавіатурі. Природно, що грязюка прилипне і поверхня стане чистою.

Прискорити ріст волосся

Для прискорення росту волосся: подрібніть насіння чорного кунжуту, залийте окропом, при цьому змішавши з молоком. Дайте час настоятися. Отриманим розчином промийте голову, втираючи його в коріння. Робіть так протягом тижня. Волосся почне швидше рости.

Менструальний біль

Червоні фініки змішати з тростинним цукром, кип'ятити протягом 30 хвилин. Вживання цього зілля зніме біль.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *