Якісні розетки та вимикачі від бренду Merten — асортимент та особливості продукції

Якісні розетки та вимикачі від бренду Merten — асортимент та особливості продукціїЗаснування компанії Merten відбулося у 1906 році, у невеликому місті Гуммерсбах. Засновниками є брати Мертен, які запустили власне невелике виробництво електричних настановних виробів для будівель, автомобільних комплектуючих та промислових об’єктів.

Поступове зростання попиту на продукцію заводу братів призвело до того, що підприємство значно розширилося і збільшило асортимент товарів, що випускаються в 1926 році. Було розпочато виробництво штекерів та роз’ємів. У воєнні роки для збереження працездатності підприємства було проведено переорієнтування заводу на випуск розеток та вимикачів Merten.

Новий виток у розвитку бренду припав на 1961 рік, коли компанія поступово почала виходити на світовий рівень. Саме цього року бренд представив перший варіант безгвинтового вимикача. Виріб був визнаний цілим рядом експертів у всьому світі, а велика кількість позитивних відгуків покупців лише сприяла стрімкому зростанню популярності товарів Мертен. Трохи пізніше компанія розпочала випуск дизайнерських та архітектурних вимикачів.

У цьому відбувалося подальше розширення асортименту продукції. На ринок електротоварів почали надходити радіосистеми, сенсорні пристрої зі склом, які ближче до кінця 20 століття перетворилися на радіокеровані датчики задимлення, а також у ряд датчиків руху.

У 2006 році компанія входить до складу групи Schneider Electric, що дозволяє вирватися в лідери на світовому ринку і зайняти максимально високі позиції в Німеччині.

Компанія постійно працює над новаторськими розробками, що дає змогу впроваджувати інтелектуальні проекти. Це дозволило випустити такі нововведення як скляна кнопка Trancent, кнопка Plantec, а також систему радіо маршрутизації Connect.

Електрофурнітура, розетки та вимикачі Merten — це не тільки висока якість, а й стиль — дизайнерське виконання продукції неодноразово відзначалося нагородами, серед яких є міжнародні премії в галузі дизайну — RedDot Design Award. Сьогодні компанія спеціалізується на випуску значного асортименту продукції:

  • Каталог розеток та вимикачів Merten, які визнані еталоном якості. Вони відмінно поєднують у собі надійність, естетику та якість. Представлені двома великими колекціями. System M — досить функціональні, інтелектуальні вироби для електроустановки. Використання в системі дозволяє поєднувати різні механізми з дизайнерськими варіантами рамок і накладок. System Design, яка включає мінімалістичну серію Artec, ексклюзивну і нестандартну Trancent, а також оформлену в класичному стилі Antik.
  • Радіосистеми.
  • Внутрішні елементи розетки.
  • Терморегулятори.
  • Системи управління жалюзі.
  • Інтернет-контролери.
  • Регулятори світла.
  • Датчики задимлення, руху, присутності.
  • Комплексні системи керування інтелектуальними будинками KNX.

Особливості електрофурнітури Merten

Серед особливостей розеток та вимикачів Merten, а також іншої продукції бренду можна виділити такі важливі фактори:

  • Естетична привабливість виробів — один із важливих у сучасному світі факторів, який здатний наголосити на неординарності та унікальності дизайнерських рішень продукції та приміщення, в якому вона використовується.
  • Зручність використання та функціональність. Багато залежить від того, наскільки добре продумана продукція. У Merten із цим проблем не виникло — доступні унікальні варіанти продукції та її можливостей. Наприклад, представлений варіант вимикача, коли один пристрій можна використовувати у різних кімнатах.
  • Використання заземлення.
  • Застосування широкого асортименту матеріалів, серед яких основним попитом користується матовий та блискучий пластик, а також скляні вироби.
  • Можливість самостійної зміни виробів — вставляти у рамки інші декоративні елементи, створювати власні дизайнерські комбінації.

Розетки та вимикачі Merten представлені колекціями та серіями, а також окремими комплектуючими. Це дозволяє підбирати варіанти під конкретний дизайн або створювати власні дизайнерські рішення, використовуючи комплектуючі з різним зовнішнім виглядом.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *