Як вибрати смартфон Samsung: різниця між серіями

Як вибрати смартфон Samsung: різниця між серіями

Samsung – відомий виробник гаджетів різного типу та призначення, серед яких є і багато смартфонів. Бренд вже давно міцно асоціюється з надійністю, довговічністю та шикарним дизайном усіх девайсів. Широкий модельний ряд смартфонів Самсунг дозволяє вибрати модель, що найкращим чином задовольнить покупця як за функціональністю, так і за ціною. Але у великому розмаїтті легко розгубитися, адже зараз на ринку представлено декілька серій смартфонів, не кажучи вже про величезну кількість моделей в них.

Серії смартфонів

Компанія Самсунг зараз випускає смартфони у серіях:

  • Galaxy А – основна лінійка, моделі з якої відповідають потребам більшості користувачів.
  • Galaxy М – мають покращені характеристики у порівнянні з А-серією, зокрема акумулятори більшої ємності, кращі камери, але деякі можуть бути позбавленими додаткових функцій (відбитку пальця та ін.). Їх вартість більша, ніж моделей серії А, але функціонал робить Samsung Galaxy М одним з кращих виборів для підлітків та молодих людей, схильних знімати багато фото та відео, подовгу сидіти в соціальних мережах та завжди залишатися на зв’язку.
  • Galaxy S – флагманська лінійка, а моделі з позначкою Ultra виступають найкращими у кожному поколінні і мають максимальну функціональність.
  • Galaxy Note – унікальні пропозиції, які мають перо S Pen, гнучкий дисплей і максимальну продуктивність.

Розібратися у моделях досить просто: чим вищий порядковий номер, тим новіший і більш функціональний девайс перед вами. Наприклад, першою моделлю А-серії став А01, наступною – А02 і т. д. Також існують моделі з буквеним індексом після порядкового номеру. Це свідчить про наявність деяких відмінностей від базового варіанту.

Переваги смартфонів Samsung

Усі без винятку смартфони Самсунг відрізняються:

  • найвищим рівнем якості усіх використаних матеріалів, програмного забезпечення;
  • стильним дизайном;
  • можливістю регулярного безкоштовного оновлення софта навіть у старих моделях;
  • універсальністю;
  • матрицями дисплеїв найвищої якості та передачі кольорів;
  • широким функціоналом і можливістю створити власне середовище із декількох гаджетів Samsung.

Купити смартфон Самсунг будь-якої серії і моделі з гарантією та швидкою доставкою можна в інтернет-магазині «ЖЖУК». А якщо бажано зробити це за найнижчою ціною, слідкуйте за акційними пропозиціями в Telegram-каналі https://t.me/zhuk_ua. За необхідністю звертайтеся до менеджерів магазину по телефону 0 800 202-848 і отримуйте професійні консультації щодо особливостей конкретних моделей.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *