Системи опалення для ферми

Системи опалення для ферми

На успішну роботу тваринницької ферми впливає багато факторів. Як тільки ви вирішили, щовсі підготовчі роботи виконані та обладнання закуплено – часто забувається важливість кліматичної техніки та опалення.

Створити комфортний мікроклімат для тварин – це страховка від хвороб та поганого розвитку. Про найпоширеніші системи опалення для ферми розповімо докладніше.

Найпопулярнішими є водяні системи – за допомогою потужного котла вода поширюється по трубах приміщення. Перевагою цього виду є рівномірність розподілу температури. Також система може працювати на всіх відомих видах палива. Ключовий аспект – правильна установка. Елементи повинні бути змонтовані так, щоб не заважати тваринам та унеможливити травми. Температурна норма для рогатої худоби 10С, для свиней 16С. Найвища температура завжди підтримується у пологовому відділенні, там він має бути не нижчим за +18С.

Система опалення для тваринницьких ферм може бути також електричною. 

Це можуть бути інфрачервоні панелі та обігрівачі. Перевага їх полягає у простоті установки та в економії коштів, оскільки тарифи на газове опалення продовжують зростати.

Для фермерів, які займаються вирощуванням культур, також потребують кліматичної техніки. Опалення теплиці продовжує сезон та зробити два-три врожаї залежно від кліматичних умов. У холодну пору року можна використовувати металеві чи цегляні печі. Вона виключає різкі коливання і температура поширюється рівномірно. А найголовніше – пічне опалення не пересушує повітря, що дозволяє рослинам гармонічно розвиватися.

Продаж систем опалення включає теплові насоси. Вони використовуються для опалення та охолодження приміщень. 

Принцип простий – тепло витягується з води чи повітря і переноситься у необхідне приміщення.
Купити систему опалення ферми можна придбати онлайн. Для цього можна використовувати спеціалізований аграрний маркетплейс VAS.

Все необхідне в розділі каталогу «Обладнання для ферм». На сайті існують інструменти сортування, які допоможуть звузити пошук. Наприклад, можна відразу шукати газове опалення або пічне. Реєстрація оголошень на аграрному порталі абсолютно безкоштовна, а онлайн-чат допоможе уточнити всі питання у продавця. Якщо торг доречний або є оптова ціна-це буде вказано в оголошенні. Сподіваємося, що ваш урожай або тварини будуть почуватися комфортно і тепло з обладнанням.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *