Найкращі чохли для MacBook Pro M3: рейтинг за відгуками користувачів та експертів

Компанія Apple випустила нові ноутбуки MacBook Pro з екраном розміром 14 і 16 дюймів на базі чіпів серії M3, а також новий 24-дюймовий iMac. Ви зможете придбати тепер нові флагмани з процесорами M3, M3 Pro або M3 Max. Кожен із них забезпечує підвищену продуктивність та енергоефективність графіки. Якщо ви вирішили оновитися до нової лінійки ноутбуків від Apple вам доведеться також витратитися на новий чохол для макбука, щоб захистити свій пристрій.

Навіть якщо ви захоплені новим варіантом кольору Space Black, ви захочете убезпечити свій ноутбук за всяку ціну. Тому ми склали цей список найкращих чохлів для макбука на ринку для обох розмірів 14 і 16 дюймів.

На що варто звернути увагу, обираючи чохол для MacBook Pro M3?

Найкращі чохли для MacBook Pro M3: рейтинг за відгуками користувачів та експертів

  • Захист. Будь-який чохол насамперед має надійно захищати ваш ноутбук від механічних ушкоджень, ударів, падінь або ж перегріву. Великою перевагою будуть чохли, які мають міцну конструкцію, амортизуючі елементи та вентиляційні отвори.
  • Стиль. Чохол – це той аксесуар, який підкреслює красу та елегантність вашого ноутбука, а не приховує його. Ви можете вибрати чохол, який відповідає вашому смаку і стилю, будь то класичний, сучасний, яскравий або творчий.
  • Функціональність. Не варто забувати про комфорт і функціональність, вибираючи новий чохол, зверніть увагу на сумісність і зручність у використанні. Чохол повинен одягатися і зніматися, не ковзати і не додавати зайвої ваги, а також не заважати доступу до портів, клавіатури, тачпаду та екрану.

Ми відібрали для вас найкращі чохли для MacBook Pro, які поєднують у собі захист, стиль і функціональність.

1. Spigen Thin Fit Case для MacBook Pro

Якщо ви не хочете громіздкого чохла на своєму ноутбуці, то вам варто придивитися до Spigen Thin Fit Case. Він неймовірно міцний, оскільки зовнішня оболонка виготовлена з PC, крім того він має антиковзаюче покриття знизу, тож ваш MacBook Pro не буде ковзати. Також Spigen Thin Fit Case легко кріпитися до вашого пристрою і має вирізи для портів.

2. Mosiso MacBook Pro 14 

Найкращі чохли для MacBook Pro M3: рейтинг за відгуками користувачів та експертів

Mosiso пропонують сучасні та універсальні чохли на кожен день з безліччю варіантів кольорів. Є понад 40 варіантів кольорів, з яких ви можете вибрати для свого MacBook Pro. Також чохол йде із захисною плівкою, чохлом для клавіатури та сумкою для аксесуарів. Прозорість різних кольорів різна, тому обирайте світлий відтінок, якщо хочете хочете також милуватися оригінальним дизайном і новим кольором Space Black.

3. Spigen Urban Fit Case для MacBook Pro 16

Цей чохол від Spigen має хороші захисні властивості, а також стильний дизайн. Spigen Urban Fit Case виготовлений з преміальної трикотажної тканини і має точні вирізи для портів. Чохол має підняте дно, щоб убезпечити ваш ноутбук від перегріву. Завдяки своєму компактному дизайну та формі він не додаватиме зайвої ваги вашому пристрою.

4. UAG Case для MacBook Pro 16

Найкращі чохли для MacBook Pro M3: рейтинг за відгуками користувачів та експертів

Якщо ви хочете високоякісний захист, то чохол UAG Case саме те, що вам потрібно. Він чудово підходить для MacBook Pro 16, оскільки має сучасний дизайн і форму, також виготовлений із броньованого корпусу, що забезпечує передовий захист. Повітряно-м’які бампери зберігають безпеку кутів, а антиковзаюче покриття легко утримується навіть в умовах високої вологості.

5. COTEetCI Universal Case 

Найкращі чохли для MacBook Pro M3: рейтинг за відгуками користувачів та експертів

COTEetCI Universal Case — це універсальний чохол, який підходить для MacBook Pro будь-якого розміру. Це чудовий варіант для тих, хто хоче забезпечити максимальний захист своєму ноутбуку. У чохлі є амортизуючі бампери, які поглинають удари, а також отвори для вентиляції, які призначені для захисту від перегріву. Крім того, чохол має спеціальне покриття, яке відштовхує воду та бруд. Це означає, що ваш MacBook Pro M3 буде захищений від випадкових бризок або крапель.

Висновок

Залежно від того, ноутбук якого розміру ви віддаєте перевагу, вам доступна велика кількість красивих і функціональних чохлів, тому не важко буде підібрати той, який задовольнить ваші запити. Також ми сподіваємося, що цей огляд допоможе вам вибрати найкращий чохол для вашого MacBook Pro M3. Не забувайте, що чохол не тільки захищає ваш ноутбук, а й виражає вашу індивідуальність і стиль. Вибирайте чохол, який вам подобається і підходить, і насолоджуйтеся своїм MacBook Pro в повному обсязі.

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *