10 причин, щоб купити iPhone 15 Pro на заміну Pro 14

10 причин, щоб купити iPhone 15 Pro на заміну Pro 14

Багато хто задумується: «Навіщо купувати Айфон 15 Про, якщо є значно дешевший iPhone 15?» Спеціалісти магазину електроніки, гаджетів та техніки AVIC виокремили одинадцять причин, чому варто витратити додаткові гроші, щоб придбати саме модель https://avic.ua/iphone/seriya–iphone-15-pro

Більш плавний дисплей ProMotion 120 Гц 

Усі моделі iPhone 15 мають фантастичний OLED-дисплей Super Retina XDR. Однак, як і в серіях iPhone 13 і 14, більш плавний дисплей ProMotion з адаптивною частотою оновлення до 120 Гц мають тільки 15 Pro та його збільшена версія Pro Max. 

Always On 

«Завжди включений екран» доступний лише на моделях Pro. Функція дозволяє залишатися на зв’язку та переглядати повідомлення на екрані блокування, не торкаючись сенсорного екрана. Можна індивідуально налаштувати екран блокування, залишивши лише найважливіше, наприклад, дату, час, погоду, календар та Bixby Routines. 

Краща камера з «професійними» функціями 

Деякі користувачі цілком вдовольняться подвійною камерою на iPhone 15 і 15 Plus. Однак, якщо вам потрібен додатковий телеоб’єктив і більше опцій оптичного масштабування, варто купити Айфон 15 Про з 3-кратним зумом. Модель також гарантує кращу оптичну стабілізацію зображення та відео, якісні портрети в нічному режимі, покращений адаптивний спалах True Tone, можливість макрозйомки і запису відео у форматі Apple ProRAW + ProRes.

Вища швидкість передачі даних через USB-C

Хоча всі моделі iPhone 15 мають порт USB-C замість Lightning, лише iPhone 15 Pro і Max підтримують USB 3.0, забезпечуючи швидкість передачі даних до 10 Гбіт/с, що майже в двадцять разів швидше, ніж пропонує USB 2.0 базового та Айфон 15 Плюс. 15 Pro також знадобиться, якщо ви плануєте записувати відео з можливістю швидко переносити контент із телефону на комп’ютер (потрібно докупити додатковий кабель Apple). 

Швидший Wi-Fi та мобільний зв’язок 

15 Айфон Про підтримує розширену технологію Wi-Fi 6E на відміну від звичайної Wi-Fi 6 базових моделей. Вдосконалений модем також гарантує вищу швидкість 5G моделі Pro. 

Новіший процесор і додаткове ядро ​​GPU 

iPhone 15 і 15 Plus мають минулорічний чіп A16 Bionic з 5-ядерним графічним процесором, тоді як iPhone 15 Pro – новий A17 Pro (вперше в історії Apple виконаний за 3-нанометровим техпроцесом) з 6-ядерним графічним модулем. 

Нова титанова конструкція 

Попередні iPhone мають алюмінієвий корпус. iPhone 15 Pro виготовлені з титану, що робить смартфони легшими, водночас міцнішими. Завдяки матовому покриттю та округлим бокам, тримати пристрій в руці стало ще зручніше. 

Кнопка дії замість кнопки дзвінка/вимкнення звуку 

Купити iPhone 15 Pro доцільно,якщо ви вважаєте такий варіант управління пристроєм більш зручним. А воно так і є: використовуючи кнопку дії, можна швидко записувати голосові повідомлення, запустити камеру, відкрити програми тощо. 

До 1 ТБ внутрішньої пам’яті 

Базові айфони 2023 мають, максимум, 512 ГБ внутрішнього накопичувача. Якщо ви хочете більше, iPhone 15 Pro пропонують версії до 1 ТБ.

Сканер LIDAR 

Потрібен, якщо ви використовуєте датчик в роботі. Лазерний сенсор визначає відстань від смартфона до об’єкта, який ви вказуєте, а також вміє вимірювати кути. Працює в автономному режимі та абсолютно безкоштовно.

Як бачите, аргументів, щоб купити iPhone 15 Pro, є достатньо. Впевнені – у користувачів знайдуться й інші. Якщо ви вже готові замовити новий смартфон від Apple, зробити це швидко можна на AVIC.UA. Магазин гаджетів з Харкова пропонує всі конфігурації 15 айфонів за вигідними цінами, а в дні акцій – значно дешевше.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *