Загинув спортсмен Назарій Малінкін

У Львові знайшли без ознак життя 16-річного Назарія Малінкіна, віцечемпіона України з боксу серед юніорів та переможця турніру пам’яті Євгена Кужельного-2023, якого оголосили у розшук 12 лютого. Про це повідомили у поліції Івано-Франківської області.

– Знайдено тіло зниклого юнака. Проводиться експертиза, слідчі розпочали попереднє розслідування за статтею “Самогубство” Кримінального кодексу України. Кожна деталь події уважно розглядається, — розповіли в поліції.

Назарія Малінкіна шукали з 7 лютого, він вийшов із дому у Коломиї, але не повернувся.

  • 15 лютого стало відомо, що лише нещодавно вдалося ідентифікувати тіло українського спортсмена Станіслава Гуленкова, який загинув минулої весни у районі Новокалинове Донецької області під час виконання бойового завдання.
  • На передовій 4 лютого загинув український чемпіон світу та Європи з пауерліфтингу, рекордсмен України Олександр Білоконь. Він відомий своїми досягненнями, включаючи встановлення рекорду України з переміщення тягача з причепом, заповненого людьми, а також здобуття звання майстра спорту по “Богатирських іграх” 2020 року.

 

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *