Український дзюдоїст здобув «золото» на етапі Кубка Європи у Польщі

Фото: ukrainejudo.com

У Варшаві (Польща) проходить другий у сезоні етап Відкритого Кубка Європи з дзюдо – Warsaw European Open 2024. Перший змагальний день приніс збірній України дві нагороди. Про це повідомила Федерація дзюдо України.

Володарем золотої нагороди став Микита Голобородько, який у фіналі вагової категорії до 66 кг переміг Сердара Рахімова з Туркменістану. Бронзовою призеркою стала Анастасія Антіпіна (63 кг).

За крок до п’єдесталу зупинилися Анастасія Чижевська (57 кг) та Юлія Гребеножко (63 кг). Вони посіли п’яті місця. У заключний день турніру учасники розіграють сім комплектів нагород.

Киянин Микита Голобородько вже був чемпіоном European Open у 2023 році. Окрім того він – срібний призер Кубку Європи Коімбра-2022, бронзовий призер чемпіонату світу U18 Алмати-2019, срібний призер чемпіонату Європи U18 Варшава-2019, бронзовий призер ЄЮОФ-2019, переможець Кубку Європи U18 Клуж-Напока-2019, Загреб-2019 та чемпіон України 2023 року.

  • На турнірі серії Grand Slam у столиці Азербайджану Баку на третю сходинку п’єдесталу пошани зійшла українська дзюдоїстка Дар’я Білодід (вагова категорія до 57 кг). 

Фото: facebook.com/UkraineJudoFederation

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *