Українець Ігор Потєря здобув другу перемогу в UFC

Фото: instagram.com/ufc

Український боєць змішаних єдиноборств Ігор Потєря здобув другу перемогу в кар’єрі на рівні UFC. Це сталося у межах турніру UFC Fight Night 236, який пройшов у ніч на 11 лютого в Лас-Вегасі, повідомило Суспільне Спорт.

Суперником 27-річного киянина був 33-річний поляк Роберт Бричек, який перед поєдинком з українцем здобув 17 перемог у змішаних єдиноборствах при п’яти поразках.

Бричек мав битись з росіянином Альбертом Дураєвим, однак той знявся з поєдинку. У підсумку Дураєва замінив Потєря, у якого було менше одного тижня на підготовку до бою. Цей поєдинок став дебютним для Ігоря у середній вазі, раніше він виступав у напівважкому дивізіоні.

У підсумку бій тривав усі три раунди. Потєря здобув перемогу одноголосним рішенням суддів — 30:27, 30:27, 29:28. Це його друга звитяга на рівні UFC. Потєря відзначив, що збирається стати чемпіоном UFC у середній вазі, де, на думку українця, у нього немає рівних суперників.

– Я молодий, голодний, гарний і красивий, і ніхто не може перемогти мене в цьому дивізіоні. Бо мене звуть Ігор “Дуелянт” Потєря. Я хлопець з України, вірю в Бога та в себе. І одного дня я стану чемпіоном UFC у середній вазі, — сказав Потєря.

Під час флешінтерв’ю в октагоні Ігор також сказав знамениту фразу українського боксера Олександра Усика: “I’m feel, I’m very feel”, зазначив OBOZ.UA.

  • Це був п’ятий бій Ігоря Потєрі в UFC. Кар’єру в UFC він розпочав у липні 2022 року. У вересні 2021 року киянин здобув контракт UFC, ставши одним із переможців “Турніру претендентів Дейни Вайта”.
  • У жовтні 2023 року президент UFC Дейна Уайт заявив про скасування заборони на всі прапорів в октагоні, яку ввели в травні 2022 року через напад Росії на Україну.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *