Світоліна та Стаховський зіграли у теніс з пацієнтами реабілітаційного Центру “Незламні”

Фото: facebook.com/unbroken.ua

Пацієнти Національного реабілітаційного Центру UNBROKEN, що у Львові, просто на милицях та протезах зайшли на тенісний корт, аби розіграти кілька подач з професіоналами – Еліною Світоліною та Сергієм Стаховським. Більшість з хлопців сьогодні вперше у житті тримали в руках ракетки. Однак гра так їх захопила, що тепер вони хочуть продовжити заняття з великого тенісу, повідомляє Перше медичне об’єднання Львова.

– Ми дуже круто провели час, хоча травма ноги зараз трохи заважає мені займатися спортом. Ця гра дуже надихнула мене й дозволила перевірити мої можливості у спорті – на що я здатний, – каже поранений захисник Олег Зубан.

Також  незламні пацієнти захоплюються тим, як відомі тенісисти працюють на нашу перемогу. Еліна Світоліна постійно допомагає ЗСУ, а Сергій Стаховський вже два роки як сам воює. 

  • 10 лютого на старті турніру в ОАЕ Світоліна обіграла співвітчизницю Ангеліну Калініну з рахунком 6:3, 7:6. 
  • Світоліна останньою із українок вибула з турніру WTA 1000 в Дубаї. Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна програли у першому раунді, а Леся Цуренко з Мартою Костюк знялися з турніру напередодні стартового кола.

Фото Фото 28 Лютого17:38

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *