Шевченка офіційно висунули на посаду президента УАФ

Фото: facebook.com/shevaofficial

Андрія Шевченка офіційно висунули кандидатом на обрання президентом Української асоціації футболу. Про це повідомляє пресслужба УАФ.

– Виконком УАФ на підставі звернень членів УАФ та згідно зі Статутом Української асоціації футболу затвердив рішення провести позачерговий XXVI Конгрес УАФ 25 січня 2024 року в Будинку футболу (м. Київ, початок — о 12:00). Також було затверджено порядок денний конгресу, одним із пунктів якого є «Про обрання президента УАФ», – йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що станом на 12 грудня 2023 року адміністрація УАФ отримала протоколи засідань керівних органів 14 постійних членів асоціації. Усі вони висунули для обрання президентом УАФ Андрія Шевченка (дата народження – 29.09.1976) – володаря “Золотого м’яча”-2004, Героя України, нагородженого відзнакою “Національна легенда України”.

Як відомо, постійними членами УАФ є 27 організацій. Відповідно, 1/3 складають дев’ять із них. Сам Шевченко відреагував на балотування на своїй сторінці у Facebook і подякував постійним членам Української асоціації футболу за їхню ініціативу.

Зруйнований під час воєнних дій футбольний стадіон у м. Ірпінь «Чемпіон», який обіцяв відновити екстренер та футболіст Андрій Шевченко, відбудовують коштом з бюджету. Оголошено та вже проведено перші тендери. Їхня загальна сума становить понад 74 млн грн.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *