“Шахтар” достроково відправив Йовічевіча у відставку та попрощався з голкіпером Шевченко

“Шахтар” достроково відправив Йовічевіча у відставку та попрощався з голкіпером Шевченко

Фото: t.me/fcshakhtar_news

Керівництво “Шахтаря” ухвалило рішення про звільнення Ігора Йовічевіча з посади головного тренера. Про це повідомляє сайт клубу.

– ФК “Шахтар” оголошує про припинення дії контракту із головним тренером Ігорем Йовічевічем. Разом із наставником клуб залишає тренерський штаб, – йдеться у заяві.

Причину такого рішення у клубі не розкрили, але зазначили, що з 2022 року під керівництвом Йовічевіча команда провела 40 офіційних матчів, у яких здобула 24 перемоги за 10 нічиїх та 6 поразок. Також на чолі з хорватським тренером гірники в 14-те в історії стали чемпіонами України.

Також у “Шахтарі” підтвердили, що голкіпер команди Олександр Шевченко залишив “Шахтар”. Напередодні минув термін дії контракту з футболістом, тому 1 липня він став вільним агентом.

– «Шахтар» дякує Олексію за високий професіоналізм, відданість команді та внесок у перемоги та досягнення клубу. Бажаємо удачі та нових звершень у подальшій кар’єрі!, – вказано у повідомленні.

Воротар виступав у складі помаранчево-чорних з липня 2018 року. Разом із «гірниками» тричі ставав чемпіоном України (2019, 2020, 2023), вигравав Кубок України (2019) та Суперкубок України (2021).

Фото: t.me/fcshakhtar_news

А В ЦЕЙ ЧАС

ЗМІ вже назвали ім’я нового наставника “гірників”. “Sport.ua” повідомив, посилаючись на ТаТоТак, що президент “Шахтаря” Рінат Ахметов остаточно затвердив кандидатуру Патріка ван Леувена на посаду нового головного тренера донецького клубу.

За даними журналістів, контракт із “Шахтарем” він ще не підписав, але вже на початку липня його оголосять новим головним тренером команди. Наразі 53-річний Леувен знаходиться у себе вдома – у Нідерландах.

Фото: dynamo.kiev.ua

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *