Лебіга подарував Жерару Піке український прапор із підписами воїнів ЗСУ

Фото: instagram.com/misha_lebiga/

Медіафутбольна команда UA Steel зустрілася з ексзіркою Барселони та збірною Іспанії Жераром Піке. Українці подарували легенді “Барселони” годинник із гравіюванням кордонів України, вишиванку та державний прапор із підписами українських воїнів. Про це повідомив у своєму Інстаграмі блогер Михайло Лебіга.

На кадрах видно, що учасники UA Steel дарують Жерару вишиванку, годинник та синьо-жовтий прапор, на якому автографи бійців ЗСУ. Ексзахисник “Барселони” у відповідь запропонував зробити спільне фото. Пізніше Лебіга опублікував кумедне фото, де сидить на колінах у Піке.

– Мам, дивися я на руках у Жерара Піке. Прикол?, – написав стрімер.

Медіафутбольна команда UA Steel 26 травня проведе перший матч проти бразильської команди GenerationX FC у рамках медіаліги Kings League Infojobs. Матч стартує о 23:00.

Королівську лігу Піке заснував після завершення футбольної кар’єри на початку 2023 року. У змаганнях беруть участь різні знаменитості, зокрема зірка українського футболу Андрій Шевченко.

Фото: misha_lebiga

  • 25 травня у Житомирі пройшов матч донецького “Шахтаря” проти житомирського “Полісся”. На футбольне поле гірники вийшли у футболках із закликом звільнити захисників Маріуполя, які перебувають у полоні Росії.
  • Наприкінці квітня на концерті Олі Полякової у Німеччині розгорнули 18-метровий прапор України. Приємний сюрприз для зірки підготували присутні у залі німці та українці під час її виступу у Франкфурті. Цей жест зворушив артистку до сліз.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *