Головним тренером Зорі став серб Ненад Лалатович

Головним тренером луганської «Зорі» став ексгравець белградської «Црвени Звезди»

Фото: instagram.com/lalatovic.nenad

Новим головним тренером луганської «Зорі» став ексгравець та колишній тренер ФК «Црвена Звезда» Ненад Лалатович. Про це 4 липня повідомили у фейсбуці «чорно-білих».

– Новим головним тренером луганської «Зорі» став сербський спеціаліст Ненад Лалатович! Бажаємо йому та нашій команді тільки прогресу та досягнення нових висот, — йдеться у повідомленні клубу, який зараз грає у Києві.

«Зоря» пробула без головного тренера один день. 3 липня “Шахтар” оголосив, що клуб очолив екстренер “Зорі” нідерландець Патрік ван Леувен. Розіграш чемпіонату України 2022/23 “Зоря” під його головуванням закінчила на третьому місці в УПЛ та здобула путівку до кваліфікації Ліги Європи.

Новому тренеру “Зорі” Ненаду Лалатовичу 45 років, він розпочинав свою професійну кар’єру в белградському клубі «Црвена Звезда». Також він очолював клуб в сезоні 2014-2015. Під його керівництвом команда зайняла друге місце в чемпіонаті. Лалатович був гравцем «Шахтаря» та «Шахтаря-2» у 2003-2005 роках. У 2007 році він закінчив професійну кар’єру та став тренером.