Динамо виграло перший матч під керівництвом Шовковського

Фото: facebook.com/fcdynamoua

«Динамо» виграло перший матч під тимчасовим керівництвом Олександра Шовковського. У неділю київський футбольний клуб переміг «Кривбас» з рахунком 2:0 у виїзному матчі 14-го туру української Прем’єр-ліги. 

Це перша перемога столичного клубу за останні пʼять матчів та перша після відставки Мірчі Луческу.

Матч пройшов у Кривому Розі й почався на пів години пізніше через повітряну тривогу в Дніпропетровській області. Перший гол забив Владислав Ванат на восьмій хвилині, другий — Олександр Караваєв на 27-й.

4 листопада 48-річний Олександр Шовковський тимчасово очолив «Динамо». 78-річний румунський фахівець Мірча Луческу оголосив про відставку після поразки від “Шахтаря” в матчі 13-го туру УПЛ, а також про закінчення тренерської кар’єри.

Шовковський вже виконував обов’язки головного тренера «Динамо», коли наприкінці минулого сезону Луческу перебував на лікарняному після операції на нозі.

“Динамо” посідає восьме місце в турнірній таблиці, але має три гри в запасі. Криворіжці йдуть на другій позиції, на два бали відстаючи від лідера чемпіонату “Полісся”. У наступному турі “Динамо” 26 листопада прийматиме “Рух” (Львів).

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *