Даяні Ястремській під час прес-конференції зателефонував тато

Фото: instagram.com/dayana_yastremskay

Під час післяматчевої прес-конференції до Даяни Ястремської на мобільний телефон зателефонував її батько, щоб поцікавитися, чи виступатиме вона на змаганнях у Лінці. Його дзвінок розсмішив тенісистку.

– Вибачте. Батько. Я думаю, йому цікаво… Він хоче поговорити зі мною, я думаю про плани та інше. Планую поїхати до Лінцу, тому ми вирішуємо зараз. Так, про що я говорила… Я не знаю, – засміявшись, сказала Даяна.

У Instagram Ястремська подякувала всім за підтримку, віру та мотивацію у боротьбі. Незважаючи на відсутність перемоги сьогодні, вона наголосила на неймовірних емоціях та атмосфері на турнірі. Також тенісистка зазначила, що ці перемоги та емоції належать не лише їй, а й усій Україні. Також Ястремська згадала свого дідуся, котрий помер дев’ять місяців тому, зазначивши, що він відкрив їй двері в життя тенісу, і впевнена, що він пишається нею.

  • 25 січня Ястремська програла півфінал 0:2 (4:6, 4:6) китайській тенісистці Цінь Вень Чжен. У першому сеті Ястремська взяла медичний тайм-аут, але не змогла змінити хід матчу, який тривав 1 годину 37 хвилин.
  • Еліна Світоліна змушена була вийти з Australian Open-2024 через біль у спині під час матчу четвертого кола проти 19-річної чеської гравці Лінди Носкової.

(з 07:41 хвилини)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dayana Yastremska (@dayana_yastremskay)

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *