Благодійний матч команд Шевченка та Зінченка на стадіоні “Челсі” закінчився внічию

Благодійний матч команд Шевченка та Зінченка на стадіоні “Челсі” закінчився внічию

Фото: Getty Images

У Лондоні на домашньому стадіоні “Челсі” відбувся благодійний матч на підтримку України, який закінчився внічию з рахунком 2:2. Капітанами блакитної та жовтої команд були екстренер збірної України Андрій Шевченко та півзахисник національної збірної Олександр Зінченко, паредає “Суспільне”.

Перший тайм між командами закінчився нічиєю 1:1. Рахунок відкрив Марк Нобл, після чого наприкінці першої половини зустрічі його зрівняв Кларенс Зеєдорф, пробивши у дальній верхній кут воріт.

У другому таймі ексзахисник “Шахтаря” хорват Даріо Срна замкнув контратаку і відзначився другим голом для команди Зінченка. Наприкінці другого тайму рахунок зрівняв ексфутболіст збірної Франції Вільям Галлас, який грав за команду Шевченка.

Фото Фото 05 Серпня22:43

Український гімн перед матчем виконала Джамала, британський – Карлі Паолі. Для гостей також виступили “Бумбокс”, Святослав Вакарчук, британські виконавці Піт Доерті та Melanie C. Перед початком матчу на екранах показали звернення президента Володимира Зеленського.

Благодійний матч Game4Ukraine проходив у межах ініціативи, яку підтримав фонд президента України Володимира Зеленського – UNITED24. Під час гри збирали кошти для відбудови Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині, що був зруйнований російською армією у березні 2022 року.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *