Зеленський повідомив, що жертвами ранкової атаки РФ стали 4 людини

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

Працівники спецслужб ліквідовують наслідки чергового російського удару. До роботи залучені понад 500 рятувальників ДСНС України, комунальні служби, енергетики, поліцейські. У Харкові, Києві та області від російської агресії сьогодні постраждали 92 людини.  Усім надається допомога, повідомив президент України Володимир Зеленський.

– На жаль, четверо людей загинули. Мої співчуття рідним і близьким, – додав він.

Президент наголосив, що воїни ППО роблять неймовірну роботу третій день поспіль. За даними Зеленського, з 31 грудня російські окупанти застосували вже близько 170 «шахедів» і десятки ракет різних типів.  Абсолютна більшість із них була спрямована по цивільних обʼєктах.

– Я дякую всім партнерам, які допомагають у зміцненні нашого повітряного щита. І очевидно, що це допомагає рятувати сотні життів щодня і щоночі, які були б забрані російським терором, якби не «петріоти» та інші захисні системи, – наголосив він.

Зранку 2 січня атака РФ тривала 3-ї години. У Києві є пошкодження інфраструктури у 6 областях, серед зруйнованих – багатоповерхівка, житлові будинки, церква та газопровід. Є відключення світла в частині будинків у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському та Оболонському районах.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *