Збільшилася кількість жертв ракетної атаки на Київ 7 лютого

Фото: facebook.com/nosova.anastasiia

У лікарні Києва померла жінка, яка постраждала внаслідок російського обстрілу Голосіївського району 7 лютого. Про це повідомив столичний градоначальник Віталій Кличко у своєму Telegram.

— Число жертв ворожої атаки на столицю 7 лютого збільшилося до 5 людей.  У лікарні померла жінка з Голосіївського району, яка перебувала у вкрай тяжкому стані, – розповів він.

Кличко зазначив, що протягом тижня лікарі боролися за її життя, але врятувати поранену не вдалося.

П’ятою жертвою обстрілу стала власниця розплідника собак породи мопс Анастасія Носова.

– Не можу повірити… ми так сподівались на диво… Наша Настя! Спочивай з миром…  . Світла пам’ять. Співчуття рідним та близьким…, – пишуть друзі у соцмережі.

  • Вранці 7 лютого Росія обстріляла кілька українських міст, включаючи Київ, Харків, Миколаїв та Дрогобич. Через падіння уламків збитої ракети в Києві сталася пожежа у 18-поверховому житловому будинку.
  • Крім того, виникла пожежа у будівлі СТО, де згоріло 40 автомобілів. Також на лівому березі було пошкоджено високовольтні лінії та теплотрасу.
  • Пізно ввечері було завершено пошуково-рятувальні роботи. Внаслідок ранкової атаки в житловому багатоквартирному будинку загинуло четверо людей. Рятувальники евакуювали з цього будинку 40 людей, а ще 28 вдалося врятувати.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *