Заступника мера Нікополя вбили

Фото: dp.npu.gov.ua

У Нікополі вбили заступника мера. Автомобіль, в якому перебував 59-річний чоловік, розстріляли вранці 8 лютого. Про це повідомили Дніпропетровська обласна прокуратура та поліція Дніпропетровської області.

– 8 лютого близько 9-ї ранку до поліції надійшло повідомлення, що невідома особа розстріляла автомобіль, який належить заступнику міського голови Нікополя. На місці події поліцейські встановили, що нападник застосував невстановлену зброю, в результаті чого автомобіль загорівся. Після гасіння пожежі в салоні було виявлено тіло 59-річного чоловіка, – розповіли в поліції.

У поліції додали, що прикмети нападника встановили, підозрюваного розшукує “весь особовий склад поліції регіону”. Для затримання озброєного нападника на місце виїхали “керівництво обласної поліції, спецпризначенці КОРД та всі правоохоронні структури”. На місці вбивства заступника мера Нікополя працюють “всі служби поліції”.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства.

Правоохоронні органи не назвали ім’я загиблого. Згідно з інформацією на сайті Нікопольської міської ради,  заступником міського голови є Віталій Журавльов. Співрозмовники УП в правоохоронних органах розповіли, що надзвичайна подія сталася біля будинку заступника мера. За словами джерела, одна з основних версій – конфлікт з місцевим угрупуванням, який тягнеться з 2017 року. Згідно з даними руху ЧЕСНО, Віталій Журавльов – член політичної партії Всеукраїнське обʼєднання “Батьківщина”.

Віталій Журавльов. Фото: nikopol-mrada.dp.gov.ua

  • Нікополь – місто в Дніпропетровській області, що розташовується на березі Дніпра. Воно перебуває під постійними обстрілами російських окупантів, які атакують з іншого берега річки та б’ють з тимчасово захопленого Енергодару Запорізької області.
  • 10 січня Росія вперше атакувала Нікополь дронами із камерами нічного бачення.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *