Українці у Польщі нелегально продавали препарати для потенції

Фото: nadwislanski.strazgraniczna.pl

Прикордонники Віслинського філіалу затримали трьох громадян України, які нелегально продавали таблетки для підвищення потенції, що містять хімічні речовини, заборонені до продажу у Польщі. Про це повідомляє видання RMF24.

Співробітники колонії в Окенці виявили у трьох квартирах 700 тисяч таблеток для потенції. Крім того, під час обшуку було знайдено документацію, пов’язану з орендою морського контейнера у Варшаві, в якому виявлено кілька десятків видів сильнодіючих препаратів, що обчислюються мільйонами таблеток.

Затриманим громадянам України було від 26 до 30 ле. За даними слідства, незаконна торгівля ліками була їхнім основним джерелом доходу. За клопотанням прокуратури Варшавського Охотського району підозрюваних помістили під варту на три місяці.

  • 9 лютого Сейм Польщі ухвалив рішення про продовження тимчасового захисту для українських біженців до 30 червня 2024 року. Також було продовжено податкові пільги для організацій, які надають гуманітарну допомогу, до кінця поточного року. Згідно з чинним законодавством, перебування громадян України в Польщі вважається законним, якщо вони прибули до країни у період з 24 лютого 2022 року до 4 березня 2024 року.
  • 15 грудня у Польщі на різдвяній вечірці у клубі Blu міста Пясечнотроє українців побили до смерті 58-річного президента футбольного клубу Piaseczno Яцека Крупника.
  • 29 липня Окружний суд у польському Вальбжиху заарештував 21 громадянина України за звинуваченням у провадженні та контрабанді цигарок. За даними Свидницької окружної прокуратури, у Вальбжиху було виявлено цех із нелегального виробництва тютюнових виробів.

Фото Фото 01 Березня10:50

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *