Ухилянт мало не став жертвою зграї вовків і звернувся до прикордонників за допомогою

Фото: facebook.com/DPSUkraine

На Одещині прикордонники врятували ухилянта, який хотів втекти за кордон, але мало не став жертвою вовків. Чоловік заліз на дерево, рятуючись від хижаків, і звернувся по допомогу до прикордонників. Про цей випадок повідомили у ДПСУ.

– «Я вирішив незаконно перетнути кордон, але зустрів вовків», – таке повідомлення ми отримали через службу «Довіра» ДПСУ. Прикордонники зі службовим собакою вирушили на пошуки чоловіка. Він знаходився неподалік залізничної станції Абамеліково Одеської області. Як з’ясувалося, порушник намагався незаконно потрапити до Молдови, проте йому завадили вовки, – розповіли прикордонники.

Прикордонники врятували чоловіка, котрому довелося лізти на дерево. Порушника притягли до адміністративної відповідальності, уточнили у відомстві.

  • На Закарпатті прикордонники врятували двох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон, подолавши річку Латориця. Ухилісти отримали переохолодження і чекали на допомогу, сидячи на дереві.
  • Також прикордонники викрили чергову схему ухилянтів. Вони затримали чоловіка, який за 4 тисячі доларів отримав від її організаторів гідрокостюм, гумовий матрац і мав переплисти Тису, щоби потрапити на територію Угорщини.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *