У боях із російськими окупантами під Бахмутом загинув доброволець із Литви

Фото: facebook.com/fkzalgiris

В Україні на фронті в боях із російськими окупантами під Бахмутом загинув доброволець із Литви Тадас Тумас. Про це повідомляє литовський професійний футбольний клуб із міста Вільнюс “Жальгіріс “, фаном якого був боєць.

– Трагічна новина – у боротьбі за вільний світ в Україні загинув учасник нашої фан-спільноти, який супроводжував “зелених та білих” вдома та на виїзді. Спочивай з миром, Таде. Наші співчуття рідним та близьким, – написали на сторінці клубу.

Як повідомляє литовське видання 15min, голова місії інструкторів в Україні Сігітас Маляускас заявив, що литовський солдат 1981 року народження на прізвисько “Гігант” служив у 92-й бригаді Збройних сил України. За словами Маляускаса, литовець загинув, коли перевозив міни до лінії фронту в районі Бахмута. Тоді в їхню машину влучив російський безпілотник. Інформацію про загибель військового також підтвердив міністр національної оборони Литви Арвідас Анушаускас.

  • У середині лютого стало відомо, що під час запеклих боїв біля Авдіївки, захищаючи Україну, загинув громадянин Чехії. Він був добровольцем у лавах ЗСУ.
  • Раніше у боях за Україну загинув ще один боєць-доброволець – Ніка Геленідзе з Грузії. Він воював під Бахмутом, де потрапив під артилерійський обстріл.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *