Удар по Одесі: рятувальники дістали з-під завалів чоловіка, 6 людей вважаються зниклими безвісти

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA/

В Одесі на місці зруйнованого російськими дронами під’їзду продовжується пошуково-рятувальна операція. Рятувальники витягли з-під завалів чоловіка, зараз його оглядають медики. При цьому зниклими безвісти вважаються ще 6 мешканців цього будинку, повідомляє Telegram-канал голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера.

– Щойно рятувальникам з-під завалів вдалося дістати чоловіка. На щастя, живий! У момент попадання ворожого дрона він попередньо знаходився в підвалі, – пише Кіпер.

За словами голови ОВА, чоловік перебуває у свідомості, зараз його оглядають медики. Пошуки та розбори завалів тривають.

При цьому в ДСНС зазначають, що ще шість мешканців 9-поверхівки вважаються зниклими безвісти. За попередніми даними, внаслідок удару росіян зруйновано 18 квартир дев’ятиповерхового житлового будинку. До аварійно-рятувальних робіт залучено 92 особи та 21 одиницю техніки, а також кінологи від волонтерської організації.

  • В Одесі внаслідок нічного удару російських окупантів із застосуванням дронів-камікадзе типу “Шахед” та попадання безпілотника по багатоповерхівці загинуло двоє людей. Попередньо постраждали 8 осіб, із них 1 дитина.
  • Розпочато досудове розслідування з кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *