Удар КАБами по Дергачах: росіяни попили по спортклубу, вісім дітей поранено

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

Кількість постраждалих внаслідок російського удару по Дергачах на Харківщині збільшилася до 9 – постраждали 8 дітей та літній чоловік. Російські окупаційні війська били керованою авіабомбою. Про це розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Сінегубов.

– Два влучення, одне з них – у спортивного клубу, інше – у землю. Загалом внаслідок російського удару постраждали 8 дітей та 1 літня людина. Серед постраждалих двоє 11-річних, двоє 12-річних дітей та дві дитини 13 та 15 років. Стан середньої тяжкості. Також у одного хлопчика гостра реакція на стрес, а у ще одного зафіксували легкі травми – без потреби госпіталізації, – розповів Синегубов.

Також у результаті ворожого удару постраждав 75-річний чоловік, йому надали допомогу на місці. Синегубов зазначив, що поряд зі спортклубом не було жодного військового об’єкту і росіяни вкотре били цивільною інфраструктурою.

У поліції регіону наголосили, що на місце події виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, вибухотехніки, співробітники ДСНС. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчими порушено кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

  • Вдень у четвер, 2 травня, російські терористи вдарили керованими авіаційними бомбами Харківської області. Спочатку Синегубов повідомив про поранення шістьох дітей.
  • Вранці 1 травня, близько 10 години, росіяни завдали авіаудару по Харківщині. Керованими авіабомбами окупанти вдарили по селищу Золочів. Загинули двоє людей.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *